SRECA ali i VELIKA TUGA ce vladati u 2022.godini!-SUDBINA ce se poigrati sa DJEVICAMA!

SRECA ali i VELIKA TUGA ce vladati u 2022.godini!-SUDBINA ce se poigrati sa DJEVICAMA!

23. veljače 2022. 0 By Maja

Ljubavni godisnji horoskop za 2022. godinu otkriva svim osobama rodjenim u znaku djevice sta ih ocekuje na polju ljubavi. Ova godina nece biti sretna za djevice koje su u vezi.

DJEVICA

Zodijak ste koji zaista cini sve za osobu koju voli, to je uvijek bilo tako i nista se promjenilo nije. Vi ste neko ko zna da se suoci sa svim problemima jer vi za ljubav zivite i necete dozvoliti da nesuglasice vladaju u vasem zivotu. Neko ste ko je naucio da se bori za ljubav jer vasa  veza nije uvijek bila pracena sretnom zvijezdom. Iza vas su desavanja koja su vam donosila probleme, ali vi se svoje ljubavi nikada niste odrekli. 2022. godina ce biti velika prekretnica u vasoj vezi jer doci ce do velikuh razocarenja sa kojima cete se morati suociti.

Vama je jako bitno da u vasoj vezi vlada iskrenost i povjerenje, ali to povjerenje ce biti sruseno. Pred vama je godina u kojoj cete morati da se suocite sa velikim problemima jer cete saznati za bolnu istinu koja ce vam slomiti srce. Sredinom godine istina izlazi na vidjelo. Pred vama su desavnja koja ce vam slomiti srce jer vi cete morati da se suocite sa tim da vam voljena osoba nije vjerna.

Neko drugi je usao u njen zivot i vi cete morati da se suocite sa velikom tugom.

Pred vama je godina u kojoj ce doci i do raskida jer vi preko prevare necete zeljeti ali ni moci preci. Nema sumnje da mnogo volite svog partnera ali vi cete morati da se suocite sa tugom jer necete moci oprostiti. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce. Ali vi cete pronaci nacin da se izborite sa svom tugom koja je pred vama.

Vi ste jak zodjak koji ce svoju pravu srecu jos da pronadje, mozda i brze nego sto to mozete zamisliti. Vas ce sudbina pred kraj 2022. godine da spoji sa osobom u koju cete se vi zaljubiti na prvi pogled.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2