SLATKI MEDVJEDIC ti donosi LJUBAVNU SRECU! Izaberi jednog i saznaj sta te uskoro divno ocekuje!

SLATKI MEDVJEDIC ti donosi LJUBAVNU SRECU! Izaberi jednog i saznaj sta te uskoro divno ocekuje!

25. veljače 2022. 0 By Maja

MEDVJEDIC BROJ 2

Sreca u ljubavi je nesto za sto si se ti uvijek borio. Osoba si koja je uvijek znala da za iskrenu srecu ponekad moras da se potrudis, jer tebi ta sreca nije uvijek bila naklonjena. Ali sada si sa osobom koja je napokon uspjela da sve promjeni na bolje. Sretan si sa svojim partnerom koji ti je velika podrska u zivotu.

Mnogo ste do sada zajedno prosli, ali u iskrenu ljubav nikada niste prestali da vjerujete. Boris se i kada je tesko jer ti zelis da ta ljubav bude pracena samo velikom srecom. Sreca ce tebi i biti naklonjena jer pred tobom je period u kojem ces sa voljenom osobom postici mnogo. Velika ljubavna sreca tebe ocekuje koja ce ti omoguciti da sa voljenom osobom ostvaris jedan veliki san.

Promjene koje su pred tobom samo ti dobro donose jer ti ces uspjeti da ostvaris jedan veliki san kojeg dugo vremena sa voljenom osobom imas. Za srecu koja je pred tobom vrijedilo se je boriti.

 

MEDVJEDIC BROJ 3

U tvom zivotu nije uvijek sve bilo onako kako si zelio, i sada nije jer osoba koju volis najvise nije na tvojoj strani. Tvoj bivsi partner je neko koga ne mozes da zaboravis, ,ma koliko god ti to pokusavao. Mnogo je problema vladalo u tvojoj vezi, ali ti si zelio da se izboris za tu ljubav. Nazalost to se nije desilo i ti si se sa velikom tugom morao suociti.

Ali sudbina sa tobom ima predivne planove jer ti ces se pomiriti sa osobom koju volis najvise na svijetu. Pred tobom je sreca u koju nikada nisi sumnjao, sreca u koju si uvijek vjerovao.

Pomirenje ce uskoro da se desi i niko sretniji od tebe nece biti. Bivsa ljubav ima ista osjecanja prema tebi, ali oboje ste previse ponosne osobe. Ali sudbina ce pronaci nacin da  spoji vase puteve jer ti ces imati srece kao nikada do sada.

Stranice: 1 2