Izaberi LEPTIRA i saznaj kakve VIJESTI ti donosi! Jedan je znak NOVE LJUBAVNE SRECE!

Izaberi LEPTIRA i saznaj kakve VIJESTI ti donosi! Jedan je znak NOVE LJUBAVNE SRECE!

26. veljače 2022. 0 By Maja

LEPTIR BROJ 2

Mnogo se trudis da zaboravis neka razocarenja iz proslosti jer osoba koju si mnogo volio je slomila tvoje srce. Ti si osoba koja je uvijek pokusavala da ostvari svoje snove i da bude sretna samo sa jednom osobom u svom zivotu. Na svojoj strani si imao osobu za koju si vjerovao da je ona prava.

Ali to se je nazalost ispostavilo kao velika greska. Ipak leptir kojeg si izabrao otkriva da tebe uskoro ocekuje susret sa tvojom velikom ljubavi. Pred tobom je velika sreca jer ces napokon upoznati osobu svog zivota sa kojom ces samo za veliku srecu znati. Desavanja koja te ocekuju samo ti veliku srecu donose jer ti za ljubavna razocarenja vise neces znati.

 

LEPTIR BROJ 3

Ti si osoba koja je do sada morala da se bori za sve u zivotu. Nista ti nije palo tako lako, jer sudbina tebe kao da je cijelo vrijeme stavljala na zivotnu probu. Mnogo je toga sto ti u zivotu nisi uspio ostvariti, mnogo je desavanja koja su ti samo tugu donijela. Ipak u svoju veliku srecu nikada nisi sumnjao, i leptir kojeg si izabrao otkriva da tebe velika sreca ocekuje.

Ocekuje te sreca na poslovnom polju koja ce sve da okrene u tvoju korist. Pred tobom je i velika ljubavna sreca jer ti ces prosto na svim poljima svog zivota samo za veliku srecu znati. Vrijeme stize u kojem ce sreca biti tvoja vjerna pratilja. Sve ce u tvom zivotu da se promjeni na bolje jer ti za probleme neces znati.

Stranice: 1 2