OVIM znacima  sledi CAROBAN  MESEC LJUBAVI, NOVCA, RADOSTI…

OVIM znacima sledi CAROBAN MESEC LJUBAVI, NOVCA, RADOSTI…

28. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Mese mart vam donosi poslovan USPEH. Vreme je da se radujete, jer cete lepo i zaraditi. Bice to uslov da udovoljite svome partneru i da mu priustite nesto sto zeli vec odavno.Zna se  da cete mu ispuniti sve zelje.

 

BIK:

Mart mesec ce vam ponuditi raskrsnicu i  veliko OTREZNJENJE. Tek cete shvatiti kako ste bili naivni, drski i nedokazni. Za sve sto ste imali morali ste pokazati vise zahvalnosti. Bice ovo nesto novo, korak koji ce vas otrezniti i dovesti u red.

 

BLIZANCI:

Mesec mart vam donosi neke velike preokrete, ali  i novu BRIGU. Sudeci po  nekim stvarima, bice to nacin da  svoje emotivno polje zaokruztite. Tek cete shvatiti kako ste i koliko bili srecni a da niste videli.Slede velike brige koje ce vas drzati  dugo.

 

RAK:

Mece mart vam, sudeci po svemu, donosi veliku TUGU.Ona ce vas prosto razdirati a necete je se lako resiti.Radi se o tome da cete biti jako povredjeni jednim bahatim korakom vazne osobe. Vase gorko pitanje se svodi na ono, zasto nas uvek povrede oni koje volimo najvise? .

 

LAV:

Mesec mart je mesec proleca ali vama ce doneti NOVAC. Vasa je zarada jer ste se maksimalno trudili da uspete u svemu. Ako vam je novac uteha, verujte da je u pitanju varka.  Novcem  necete moci da kupite ljubav i emotivnu srecu.

 

DEVICA:

Dogadjaji koji se desacvaju sada, u mesecu nmartu vam donose UZBUNU! Verujte da se morate zapitati sta cete da cinite. Vreme je da pomislite da li ste  sposobni da ucinite pravi korak i da se smirite, onako kako ne biste uzbunili sve oko sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2