SUTRA: PRVI DAN MARTA moze da jednom znaku donese  ono na sta je CEKAO GODINAMA!

SUTRA: PRVI DAN MARTA moze da jednom znaku donese ono na sta je CEKAO GODINAMA!

28. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Ono sto ce vas  danas ohrabriti, bice jedan sjajan pogled pun obozavanja. Jedan lepi rak ce vas voleti kao nikada. Ovo ce biti dan kada ce vam sve da ide  kako niste ni sanjali. Osecate kao da vas zagrlila luda sreca.

 

SKORPIJA:

Mocni ste kao nikada pre, ali  to i ne krijete. Cak se ponosite  sto imate cime i sto ste u poziciji da imate cime. Mnogi vam zavide, a posebno jedno suparnicko lice.  Ovog dana cete i njega eliminisati iz svoje okoline.

 

STRELAC:

Ako ste sigurni sta partner misli, vi mu misli probajte skrenuti. Fiksirajte ga pogledom  i povedite u smeru svojih zelja. Do sada ste isli po njegovoj volji i sledili njegove planove. Ovaj dan je vreme za vas licni plan, i plan vaseg srca.

 

JARAC:

Dugo vas ignorise jedna riba, a sada je vreme da se srede vase misli. Morate joj prici licno i pokazati sta zelite. Mozda je i ona plasljiva kao i vi, pa ne sme  da vam pridje. Vreme je da zaigrate na sve ili nista!

 

VODOLIJA:

Do vas  je da se srede  neke stvari koje su se zakomplikovale. I sami ste mnogo doprineli tome, ali sada morate ispravljati stvari. Vreme je za neka priznanja, a ovog dana bi morala da padnu.Partner ih ocekuje i da znate da je sve do vas.

 

RIBE:

Vasa ljubav ce trpeti znatne promene, izmene i kolebanja.Mozda je vreme  da se neke stvari ucvrste, a neke da se razrese. Kod vas  je svakako  red da skupite hrabrost i budete razumni.  Ako bude tolerancije, sve ce biti lepo!

Stranice: 1 2