Ovi znaci nece imati srece u zivotu, jer ZVIJEZDE su njima ZAPISALE TUGU

Ovi znaci nece imati srece u zivotu, jer ZVIJEZDE su njima ZAPISALE TUGU

4. ožujka 2022. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga jer sreca  njima prosto nije naklonjena. Koliko god se trudili da ostvare ono sto zele, sreca im nije vjerna pratlja.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek ulagao najveci trud kako bi ostvario svoje zelje. Mnogo cinite kako bi vam u zivotu krenulo na bolje, ali sreca vama prosto nije naklonjena. Uprkos svemu vi ne prestajete da se nadate svojoj sreci jer vi ste zodijak koji je uvijek samo na dobro mislio.

Jako vam je bitno da postignete sto vise u svom zivotu jer vi ste neko ko se bori i kada se sve cini uzaludno. Nije vam lako jer sreca je vama potrebna, ali ona vam nazalost nije sudjena. Pred vama su jos mnogi problemi sa kojima cete se morati suociti. Nema sumnje da ce i u vas zivot dolaziti traci srece, ali to nece biti od dugog vijeka.

Sreca kako dodje u vas zivot tako ce i otici jer vama je zapisano da se morate boriti za svaku mrvicu svoje srece. Lako vam nazalost nece biti jer vi cete se sa mnogim problemima morati susretati, ali nikad necete prestati da se borite za ono sto vam je u zivotu bitno.

Vi ste rodjeni borac za svoju srecu koji nikada nije tako lako zelio da se pomiri sa tugom. Problemi ce vas pratiti kako na poslvonom tako i na polju ljubavi ali vi nadu necete gubiti. Tuga vam je zapisana ali to ne znaci da se vi protiv nje necete boriti. Mnogo toga ce vam se desavati sto ce vam velike brige donijeti, ali zodijak kao vi nikada ne odustaje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2