Dosli smo do kraja sedmice,i evo prilike da saznate sta vas ceka ove NEDELJE-jedan znak ce biti posebno RASPOLOZEN i SRECAN!

Dosli smo do kraja sedmice,i evo prilike da saznate sta vas ceka ove NEDELJE-jedan znak ce biti posebno RASPOLOZEN i SRECAN!

5. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA:

Imate sansu da popravite raspolozenje, pa gledajte kako cete. Sve je na vama, cak i planovi za ovaj dan. Taman da zaigrate   na svoju kartu i da krenete nesto i po svome. Sta god  cinite, to i ocekujte.

 

SKORPIJA:

Vasa je zelja da se malo opustite, jer ste preumorni.Zato ovaj dan zelite samo za sebe i za svoju dusu. Vasa je zelja da se ovaj dan okrene u vasu korist i sve ce biti kako je najbolje. I bice sve onako kako i sami ucinite.

 

STRELAC:

Ne znate sta cekate, niti cemu se nadate, ali svakako nesto ocekujete.Mozda ni sami niste svesni  sta, dok se samo ne ukaze. Imacete sansu da se danas dese neke stvari koje ce vas uveriti da je to ono sto ste cekali. I sto ste dugo ocekivali da se desi.

 

JARAC:

Pred vama je lep dan pun nekih novh momenata. Slede vam neka iznenadjenja  koja ce vam popraviti raspolozenje.Tako ce se ispuniti i vasa ocekivanja i nade koje se imali. Jedan lik ce vam zagrejati srce i misli.

 

VODOLIJA:

Nemate puno vremena da se  opredelite za nesto, a ocekuju vas sa odlukom. Vreme je za ciljeve koje imate i ne smete odustati od njih. Na nesto cete se brzo odluciti, ali pazite sta cinite. Bolje je da ostanete uzdrzani jos malo, nego da donesete pogresnu odluku.

 

RIBE:

Partner ocekuje da mu posvetite ovaj dan, u potpunosti.Osecate se zapostavljanim, i vreme je da se sada iskupi. Zelite izlazak, drustvo i provod, ali nece vam biti bas po volji. Sledi jedan drugaciji plan, a necete se moci resiti.

Stranice: 1 2