IZABERI JEDNU OD TRI SLIKE I SAZNAJ:Kakva su vasa ljubavna desavanja u martu mjesecu? KO CE SE UPOZNATI SA SVOJOM SUDBINOM?

IZABERI JEDNU OD TRI SLIKE I SAZNAJ:Kakva su vasa ljubavna desavanja u martu mjesecu? KO CE SE UPOZNATI SA SVOJOM SUDBINOM?

5. ožujka 2022. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA: PISMO

Osobe koje su izabrale sliku broj dva, tj.pismo, su vrlo komplikovane licnosti. Cvrste i odlucne, u namjeri da istraju u svemu, za sebe postizu najbolje. Njihova ljubavna desavanja ticu se uglavnom strogo odredjenog pravila koja sami sebi postavljaju.

Mnogi se pitaju kako tece vasa ljubavna situacija, i ima li kod vas ljubavi. Ova pitanja su postavljena sa razlogom, jer kod vas vaze sve neka pravila, neki planovi i nista vise. Mozda je mart mjesec kada biste trebali razgraniciti ljubav od planova.

Neka vam  ljubav bude zelja,  rijec plan pretvorite u rijec tok. Tako ce vasa veza funkcionisati bez pisanih pravila, za koje ljubav ne zna. Naravno ako je prava.

Budite vise bliski, i tijelom i emocijama. Niste roboti, da radite po principu masine, nego dva ljudska bica.

Opustite se, i sve u vezi sto je lose, korigujte. Imate vremena, samo nacin kako, potreban vam je.

Kao kada otvorite pismo, nikada ne znate sta pise. Tako  i sa vama nikada se ne zna.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI: KATANAC

Osobe koje su izabrale sliku broj tri, tj, katanac su vrlo tajanstvene licnostI.  Svakodnevica vam je obojena i losim i dobrim danima. Kao covjek ste vrlo intrigantni, ponekad i dobrica. Sto se tice ljubavnog zivota, za partnera ste ponajcesce osoba broj iks.

Ono sto zelite da kazete o sebi, to se zna. A ono sto zelite sakriti od svih, to cete sakriti da niko nece odgonetnuti kako. Ponasate senekad lezerno a nekada  ste neprepoznatljivi.

Dali ste zadatak partneru da se ispita kako stoji kraj vas i da li jedno drugom pristajete. Kao katanac bez kljuca, ponasate se hladno i zatvoreno. Ne dajete drugima da vas bolje upoznaju.

Ako ste imalo drugaciji, pustite da vas bolje upozna jedan lav. Odavno vas gleda a vasa sadasnja veza je u procjepu. Ovaj mjesec je vrijeme da da vam se desi prava ljubav i da pokazete da ste covjek, koji moze da voli svim srcem.

Vase ce brave popustiti.

Stranice: 1 2