U sledecoj sedmici,ova TRI znaka  ce prosto UZIVATI i krenuce im NA SVIM POLJIMA!

U sledecoj sedmici,ova TRI znaka ce prosto UZIVATI i krenuce im NA SVIM POLJIMA!

5. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA:

Niste bas tako sigurni u svoje odluke, a jedna vec ceka da dodje do reci. Bice to veliko iznenadjenje i za vasu okolinu, kamoli za vaseg partnera. Zasto ste se pokolebali, ili je to ucinio neko drugi , niste ni sami svesni. Ali je vreme da ispunite obecanje sebi!

 

SKORPIJA:

Dok vam ide na jednom polju, vas  emotivni zivot je na nultoj tacki.Mnogi bi se menjali sa vama,jer obicno poslovno polje ide svima teze.Mnogi koji vam zavide nisu svesni da bi se i vi rado menjali sa njima. Zeljni ste ljubavi.

 

STRELAC:

Vasa emotivna  slika nije bas zadovoljavajuca i vreme je da se poboljsa. To cete morati sami sa puno truda, ali i paznje i tolerancije. Vasa je sreca da ste ostvareni emotivno, a za ostala polja ne marite.Ovih dana cete sagledati pravu istinu.

 

JARAC:

Niste od onih koji likuju, ali cete ovih dana imati razlog. Bicete treci srecni zodijak ove nedelje kome ce sve biti dobro.Lepo raspolozeni i zeljni srece, ona ce vas pocastiti. Jednostavno ce bvam krenuti na svim poljima.

 

VODOLIJA:

Ne cekajte da se rese neke odredjene stvari, same od sebe.Dajte sebe u svemu i pokusajte da se trudite ad vam ide dobro u zivotu. Nije sve do sudbine, koju proklinjete, nego je i do vas. I za sudbinu se cini svasta,  borite se i vi, da vam bude bolja.

 

RIBE:

Vas  svet ce da prezivi blagi brodolom, jer slede neke neprijatne suituacije. Pored rasprava sa partnerom i vas cilj ce biti  da se bar usredsredite na posao. Bilo bi dobro da bar tamo ne zapostavljate ono sto morate, ali necete moci. Tokom narednih dana sve ce vam se urusiti.

 

Stranice: 1 2