Tokom naredna tri dana, zivot jednog zodijaka  se menja iz korena, a drugi ulazi u tajnu vezu…

Tokom naredna tri dana, zivot jednog zodijaka se menja iz korena, a drugi ulazi u tajnu vezu…

9. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Uvek zelite biti upuceni u sve, pa unapred i planirate. Zato  vec znate i sta kada mozete ocekivati. Ovih dana samo mozete ocekivati bas ono sto i pretpostavljate. Neko ste ko je spreman na svaki potez i svakakav dogadjaj.

 

BIK:

Terate po svome, ali necete izvuci neku korist.Ovih dana cete shvatiti da sve cinite sebi na stetu. Vreme je da se vasa situacija popravi, ali moze samo zahvaljujuci vama.Zato dobro morate razmisliti gde to gresite!

 

BLIZANCI:

Vasa je ljubav  jako lepa, ali ce ovih dana da padne senka na nju. Sta ce se desiti i zasto ce se sve pokvariti, tek cete videti. Na vama je da razjasnite sta je ono sto zelite. Da pustite kraju, da priznate gresku ili da se borite i dalje?

 

RAK:

Sve sto ste cinili, cinili ste svojom ljubavlju, trudom i razumevanjem.  Zato vas partner mora da vam prizna da je sve vasom zaslugom. Vreme je da ovo budi vasi bolji dani, ne odricanja, nego uzivanja.Ako je ko zasluzio, zasluzili ste vi!

 

LAV:

Vas je volja sta cete i kako, a vreme je da se  srede neki  losi tokovi.Tacnije , vreme je da ih licno vi preusmerite. Neko vam se svidja i pokazite da znate sta cinite i sta vam je cinti. Srce vam govori da morate sami da se izborite za ljubav.

 

DEVICA:

Imate  odredjenu vrstu straha od narednih dana. Nalazite  se u losoj poziciji i vreme je da se izborite za bolju. Iznesite svoj plan, pokazite da ste vpljni da ucinite sve. Vreme je da saznate sta partner zeli i da li ce se boriti sa  vama, da spasete  vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2