Naredna TRI dana -TRI zodijaka trpece LJUBAVNE PROMENE i IZNENADNE RASKIDE!

Naredna TRI dana -TRI zodijaka trpece LJUBAVNE PROMENE i IZNENADNE RASKIDE!

10. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Od vas ne ocekuju da budete lose raspolozeni, jer ste uvek vedri.Mada znate da vodite racuna o sebi, necete moci da sakrijete ono sto vas muci. Oseticete se  zbunjenim u momentu, ali pred osobom pred kojom to ne smete pokazati.

 

BIK:

Mada ste plemeniti i jako dobri, vasa losa volja vas tera da  se zaboravi vasa sustina.Bolje je reci da ce sustinu vase licnosti da zasene te vase lose osobine.  Oterajte nervozu i obucite osmeh, jer tako cete blistati.Nemojte se nervoziti i  siriti negattivbu energiju.

 

BLIZANCI:

U naredna tri dana imacete prave emotivne lomove.Vreme je za ljubavne promene na koje niste racunali.  Jedan ste od tri zodijaka koji ce  morati biti jako hrabar. Okrenite se pozitivnim stvarima, vreme je da se radujete, a ne da tonete.

 

RAK:

Ako ste spremni da se borite, nemojte se  predavati dok disete.Verujte da ce vam se isplatiti, jer nakon truda mora biti dobro.Nece ovo biti vaa prva, niti popslednja, niti dobijena, niti izgubljena bitka. Ovih dana se odlucuje vasa emotivna sreca.

 

LAV:

Od  vas se ocekuje  da budete verni osecanjima i da ne varate nikoga.Saberite svoje emocije i nemojte  da zavaravate nikoga. Ako partnera volite, recite mu i nemojte mu otezavati. Naredna tri dana morate oboje da se izjasnite.

 

DEVICA:

Vasa ce ljubav da se  resava u narednim danima. Ne ocekujete da ce se vasa veza pokvariti, ali verujte da ce se nesto uzburkati. Partner ce vas prevariti i dolazi do iznenadnog  raskida veze. Za vas slede preteski dani.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2