Pred nama je UTORAK, a ovo ce biti  dan kada ce jedan znak UPOZNATI svoju SRODNU DUSU!

Pred nama je UTORAK, a ovo ce biti dan kada ce jedan znak UPOZNATI svoju SRODNU DUSU!

14. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vas elan je vezan za vase poslovne dobiti i uspeh koji ocekujete. Vreme je da se srede neke ocekivane stvari, a dotle se mozete i sami malo opustiti.Nepotrebno je bilo sta da cinite,vec ste ucinili sve sto je do vas.

 

BIK:

Vec sitne korake pokazujete da biste mogli da istolerisete neke stvari. Posto ste pokazali naznake razumevanja, i vasa porodica  je odahnula. Zato pokazite vise tolerancije vi prema partneru. On oseca da ga ne razumete dovoljno, a ni on vas.

 

BLIZANCI:

Vasa sreca se moze meriti samo vasim osmehom i nicim drugim.Vase lice poznaju svi vasi bliznji, pocev od partnera.On ne mora biti glavni razlog, ali mora biti najveci razlog za vas osmeh. Bas ovog dana od vas ocekuje mnogo.

 

RAK:

Mozda se ne nadate i ne ocekujete nista novo, niti lepo. Na vasu srecu, bas ovog utorka cete sresti jedno novo lice koje ce vas opciniti. Odmah cete prepoznati svoju srodnu dusu koju ste godinama trazili.Eto razloga da budete najsrecniji zodijak dana.

 

LAV:

Vas elan je u granicama, pa se morate potruditi da se oraspolozite. Vreme je da pokazete da ste neko ko zna sta hoce. Ne smete vise zaobilaziti probleme i svoje propuste. Pokusajte bar danas da iskoristite jednu sansu, i ne ponavljajte gresku.

 

DEVICA:

Vec dugo pokusavate nesto da okrenete u svome zivotu, ali ne uspevate. Da li zato sto niste dovoljno uporni ili tek zato sto odustanete na prvoj prepreci? Vreme je da se srede neke stvari ali samo vasom voljom.Zato je morate pokazati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2