DNEVNI HOROSKOP za SREDU,16.MART:   Jedan znak moze da se opusti,njemu danas pocinje period srece!

DNEVNI HOROSKOP za SREDU,16.MART: Jedan znak moze da se opusti,njemu danas pocinje period srece!

15. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Umereni ste u svemu, pa se vas partner divi kako to uspevate. Vas je zivot naucio na sve, i za sve u zivotu, sami ste se morali izboriti. Uvek ste pod senkom opreza kojeg se nikada niste oslobodili. Danas se mozete opustiti bez ikakave bojazni, neko je sa vama i uz vas.

 

BIK:

Polako pocinjete da se ponasate mnogo drugacije, nego ste ranije.Kao da se polako opustate i pokusavate upasti i zivotnu kolotecinu. Sve je to zivot koji morate ziveti ali sa prihvatanjem cinjenica, ma kakve da su. Ovog dana cete morati da se pomirite sa jednom najvaznijom od svih.

 

BLIZANCI:

Vi ste pravi buntovnik ali kada je vas interes u pitanju.Tu se ne obazirete ni na koga, jer zelite da se izborite za sebe. Partner cesto otkriva osobinu vaseg lukavstva, ali cuti.Umesto da vam prigovori, danas ce se  radovati sto se, i lukavstvom, izborio za vasu vezu!

 

RAK:

Cesto se divite sebi i svojim nervima, strpljenju i trpljenju.Ni danas vas ne ceka bolje jer sledi pravo ludilo i emotivni haos u vasem zivotu. Bicete optuzeni za prevaru,  jasno da se tako partner samo brani.  Resite to jos ovoga dana i raskrstite sa njim!

 

LAV:

Sve vase nove sanse koje vam se ukazuju, vi prosto ignorisete. Vreme je da prihvatite ono sto se zbilo i da krenete dalje.Danas cete imati priliku novog poznastva, gledajte kako da ga iskoristite.Bice vam dozvoljeno da sami odredite njen smer.

 

DEVICA:

Od vas  se ceka da pokazete vise strpljenja, i da se  pokaze sta zelite. Vasi ce planovi doci do izrazaja u danu pred vama. Ono sto cete prevaliti preko usana, niste ni zamislili da cete reci.Ali eto ipak, ono sto je na srcu, bice i na delu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2