Sledi predivan vikend, stvoren za ljubav, a nekima i za LJUBAVNA POMIRENJA!

Sledi predivan vikend, stvoren za ljubav, a nekima i za LJUBAVNA POMIRENJA!

17. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Neodredjeni ste po pitanju zelja, a i daljih prioriteta.Srce vam kuca u smeru  ljubavi prema jednoj vagi. Moracete uciniti neke odredjene korake prema njoj.Pruzice vam se sansa jos ovog vikenda.

SKORPIJA

Volite nekoga ali to krijete od svih, glumeci ravnodusnost.  Svima pricate da je vasa davna proslost i da ce tu i ostati. Zar mislite, ako lazete druge, da cete moci da slazete i sebe? Kako se samo varate!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Sve dalje zavisi od vase upornosti i vreme je novim preprekama.Ne da se stvore, nego da ih prebrodite.Pokazite da znate sta vam je prioritet, i idite tamo gde vas vode zelje. Oni koji idu za zeljama, nikada ne grese.

 

JARAC

Vreme je za nove korake, a vreme je da ih ucinite vi. Vas partner je cinio sve i vreme je da se  i vi potrudite. Ako se podudaraju vasi prioriteti, znajte sta vam je ciniti. Tu ce emocije da vedre i oblace, tako da sve zavisi od osecanja vasih srca.

 

VODOLIJA

Onaj ko vas voli, treba vam i pokazati, a vi cekate. Neka se izjasni ovog vikenda jer ste slobodni. Ovo ce biti vreme za ono odlucujuce. Morate uciniti nesto, ili kraj ili pocetak, vazno je da se oboje odlucite na nesto odredjeno.

 

RIBE

Jedva cekate vikend i vreme je da se srede neke vase misli. Svi znaju za koga su vezane i kome su podredjene.Neka se i ta osoba vec jednom oglasi i pokaze sta oseca i sta je odlucila. Ili ce vas voleti, ili ce vas dati drugome!Jeste bitno, ali bitnije da znate na cemu ste!

 

Stranice: 1 2