SUBOTA je pred nama, ali treba naglasiti da jedan znak MORA da ZABORAVI na svoj PONOS!

SUBOTA je pred nama, ali treba naglasiti da jedan znak MORA da ZABORAVI na svoj PONOS!

18. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Morate pokusati da svoje zelje dovedete u red. Ali tako da one budu u dobrom skladu sa vasim mogucnostima.Samo tako ce dati zeljene rezultate i ono sto bas sada ocekujete. Za nesto imate sansu jos danas, razmislite sta je to, pa je iskoristite.

 

BIK

Pruzavam se vise mogucnosti ali nikako da se opredelite. Stalno nesto prizeljkujete a kada treba ici ka ostvarenjima, stojite u mestu.Budite aktivni, a ne pasivni. I ovaj dan zavisi od vasih poteza, cinite ih!

 

BLIZANCI

Poceli ste da popustate sa svim, pa ste se olenjili. I ne razmisljate sta se zbiva  oko vas, a mogli biste pomoci. Ne pravite se da ne znate. Dobro znate kome ste se zakleli na svaki vid razumevanja i  pomoci.

 

RAK

Mada se jos trsite da ste jaki, hrabrost i snaga vas napustaju.Vec ste na ivici sopstvene propasti i vreme je da se trgnete vrlo razumno.Recite partneru da vas je totalno razocarao i da vise ne mozete vuci teret vase ljubavi, sami.

 

LAV

Mada se ponasate kao da vam cvetaju ruze okolo, u srcu vam venu. Vas osecaj tuge vas boli i tisti  jerste ga zakopali u sebi. Vreme je da zaboravite na svoj ponos, jer on je glavna kocnica pomirenja sa partnerom. Ako zelite biti srecni.

 

DEVICA

Vase su zelje  da se sredite na svaki nacin, pa i na onaj emotivni. Vase srce kuca na pola, pa bi bilo vreme da se osmelite.Pokazite jednoj  osobi da vam je do nje stalo i da je vreme  da vam srca pocnu kucati udruzeno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2