Blizi nam se kraj ovog meseca, i vreme je da saznate kome ce MART ZAVRSITI NA NAJBOLNIJI  NACIN?!

Blizi nam se kraj ovog meseca, i vreme je da saznate kome ce MART ZAVRSITI NA NAJBOLNIJI NACIN?!

19. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi se radujete  dolazecim danima, jer vam donose novo godisnje doba.Zna se da  da sledi prolece a vi vec imate planove. Bilo bi dobro da pokazete  sta zelite, a ne samo poslovne poduhvate. Okrenite se lepsoj strani, jer sledi prelepo vreme.

 

BIK

Sve vam je svejedno jer se okrecete od pravih vrednosti.Nikako da pokazete sta je vazno a sta nevazno, bar za vas. Vi zasluzujete mnogo bolje i ne smete biti na kraj srca.Prolece stize, pokazite volju za bilo sta!

 

BLIZANCI

Uporno izbegavate da prihvatite   neka desavanja, a moracete.Verujte da morate znati sta biste hteli, i koliko ste spremni da cinite. Od vas zavisi da li ce vase zelje biti na tapetu, ili necije tudje.  Zato ne mislite kako su drugi srecni, ucinite nesto da budete i vi!

 

RAK

Mada gubite snagu, jos imate volje da popravite stvari.Mozda ne bas sve, ali vecinu stvari na koje mozete uticati. Vasa ce ljubav da traje u vasem srcu, pa ucinite sve da opstane u stvarnosti. Zbog dobrote, zvezde ce vam biti u pomoci.

 

LAV

Sada kada je lose, placete i zalite se na zivot i sudbinu. Sve dok je bilo lepo, niste pricali nikome, nego ste uzivali. Ako je bilo nekih smetnji, trebalo ih je na vreme resiti i otkloniti. Sad kada su tu, morate se praviti kao da ih nema.

 

DEVICA

Vas osecaj je jasan, zelite nesto ali ste slabi da to ostvarite. Ma sta da je u pitanju, ne smete biti kukavica.Vreme je da vi idete za svojom srecom, a ne da druge cinite srecnim.  Tako sto slusate njih, umesto samo svoje srce.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2