Pozeli nesto svim srcem i izaberi ZLATNU RIBICU, ako zelis da saznas hoce li se zelja ostvariti!

Pozeli nesto svim srcem i izaberi ZLATNU RIBICU, ako zelis da saznas hoce li se zelja ostvariti!

19. ožujka 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI ZLATNU RIBICU BROJ 2

Vi koji ste izabrali  zlatnu ribicu pod rednim brojem  broj dva, vec ste  neko ko se raduje unapred, umesto da se okrenete celoj situaciji i  onome sto  vam se nudi.

Vase srce vec nosi neke svoje fiks ideje i  vreme je da se srede okolnosti, koje vode do  ispunjenja onog to vec zamisljate.

Vi stalno polazite svojim odredjenim ciljem, ali gledate samo pravo. Da bi se vasa zelja ostvarila, vi morate da gledate i levo i desno.Morate se pokrenuti, biti obazrivi, ali cete  se ipak ponasati vrlo zainteresovano za ono je ce biti i ostati vas cilj.

Zelja vam je da se srede  neke osnovne stvari i da pokazete  da znate sta se zbiva.

Vase srce kuca za vas posao i  vasa zelja je da uspete i na poslovnom polju. Dodajte snage, elana i svu svoju volju, da biste se  radovali zbog svoje zelje.

AKO STE IZABRALI ZLATNU RIBICU BROJ 3

Vi koji ste  izabrali  sliku zlatne ribice pod rednim brojem tri, vec ste okrenuti u vise pravaca.

Od vas se ocekuje da pokazete  da ste spremni a velika i brojna iznenadjenja koja vam slede. Vreme je da se srede sve prilike u vezi vasih ocekivanja, i vasa radost je  da pokusate da ta iznenadjenja gledate kao na nesto  normalno. Nece vam sve biti  bas kao sto zelite, neki ce biti prijatni, a neki neprijatni, ali morate teziti da sve bude u savrsenom  redu.

Vas zelja je prava zivotna i tice se perioda koji sledi u bliskoj buducnosti.

Ne da ce  biti ruzicasta, ali ce za vas biti jako zadovoljavajuca.

Stranice: 1 2