Kome ce ovaj dan odneti tugu a doneti radost?

Kome ce ovaj dan odneti tugu a doneti radost?

25. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Morate pokazati da imate meru kada su  emocije u pitanju. U stvari, to je vise vas veliki oprez da ne budete povredjeni. Do sada ste previse verovali a je danas red da se  zapitate kako cete nastupati bas ovog dana.

 

SKORPIJA

Suvise ste zaljubljive prirode i vreme je da pokazete osecanja. Onaj ko vas voli, bice vam veran, pa se nemate cega bojati. Vazno je da i vi pokazetze svoja osecanja, a danas cete imati priliku, i da se radujete i da ih pokazete.

 

STRELAC

Zagledani ste u jednog lava  i rado biste sa njim u  vezu.Vec osecate kako vam srce radi  i kako kuca u njegovoj blizini. Pokazite da imate strpljenja da ga cekate da i on vama pokaze sta oseca. Ovaj dan ce biti prava prilika.

 

JARAC

Nezni ste, pa i kada volite, isti ste takvi, puni miline i ljubavi. To ce lako daoceni jedan bik koji ce vam pokusati prici. Postoji sdansa da se nadjete u istom drustvu, pa cija sansa pre iskoci. Zato budite spremni da na emocije oobozavanja, odgovorite istim.

 

VODOLIJA

Vreme je za odredjen korak i tu vise nema cekanja. Od vas se ocekuje da pokazete sta zelite. Vase srce je voljno da se preda i zato ga dajte na dlanu.Imate sansu ludog susreta i lude ljubavi.

 

RIBE

Osecate se tuznom i vase srce kuca tugom koja vas pece.  Mozda je olje da prihvatite istinu, nego sto bolujete. Pokazite snagu da cete nastaviti dalje, jer jedna ljubav prodje, a druga dodje. Ako tako budete gledali na stvari, lakse cete preboleti.

 

Stranice: 1 2