VIKEND HOROSKOP:OVOM znaku se SMIJEŠI SREĆA tokom naredna dva dana!

VIKEND HOROSKOP:OVOM znaku se SMIJEŠI SREĆA tokom naredna dva dana!

25. ožujka 2022. 0 By Maja

 

VAGA

Preko vikenda nemojte da donosite važne odluke. Zvijezde vam i nisu baš naklonjene. Šanse su velike da donesete pogrešnu odluku, zbog koje će vam poslije biti žao.

 

ŠKORPIJA

Sreća vas prati tokom cijele sedmice,i to se preko vikenda neće mijenjati. Biće te zadovoljni sa sobom. Susret sa vama vrlo dragom osobom će učiniti kraj sedmice savršenom. Vi ste mnogo sretni. Zračite pozitivnom energijom kao niko drugi.

 

STRIJELAC

Ovaj vikend vam donosi mnogo problema. U ljubavnom životu stvari se ne odvijaju kako vi to želite. Razgovor sa partnerom će donijeti pozitivne promjene,ukoliko vi to i dozvolite .Na poslovnom planu morate više da se potrudite.Inače može doći do velikih novčanih problema.

 

JARAC

Volite biti okruženi svojim prijateljima. Preko vikenda dolazi i do novog poznanstva,koje vrlo lako može postati više od prijateljstva. Ipak, za vas su vaši pravi prijatelji uvijek na prvom mjestu.Vi ste uvijek bili vjerni kako u ljubavi, tako u prijateljstvu.

 

VODOLIJA

Ne volite da provodite vrijeme sami. Uvijek ste okruženi dragim ljudima, i to vam mnogo godi. I ovog vikenda će te  biti okruženi vama dragim ljudima. Ipak, budite oprezni. Jedna osoba koja do koje vam je mnogo stalo ne misli vam sve najbolje. Mnogo vam zavidi na vašem uspjehu.

 

RIBA

Postali ste mnogo nestrpljivi. Činite sve za drage ljude, ali ne dobivate istu pažnju zauzvrat. Ovog vikenda morate da kažete šta zaista mislite, inače doći će do toga da vaša dobrota bude samo korištena. Uzmite vremena za sebe , i za svoje potrebe. Učinite nešto što vi želite, samo za svoju dušu.

 

Stranice: 1 2