Nekome ce ovo suncano jutro postati najsrecniji dan u zivotu,ali koji ce  nekima doneti i mnogo suza i bola!

Nekome ce ovo suncano jutro postati najsrecniji dan u zivotu,ali koji ce nekima doneti i mnogo suza i bola!

26. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne brojite dane koji  ce vam teci tako brzo i neprimetno da protutnje.Nemojte da zanemarite onoga ko vas ceka. Makar ovaj dan pokazite da ste sa njim i da zelite da sacuvate vezu, samo ste zauzeti previse.

 

BIK

Od vas se ceka da pokazete milost ka jednom srcu koje vas  voli.Vec odavno cezne za vama a vi nikako da se dosetite da  mu pridjete. Verujte da to moze biti jako lepa veza i vreme je da se opredelite.

 

BLIZANCI

Zasto idete za nekim ko vas ne  primecuje, niti ce ikada.Onaj ko vas iskreno i bezuslovno voli, tu je u vasoj blizini.  Kako ne vidite da vam samo jedna osoba vida vase ljubavne rane’To je ona prava za vas, koja tiho voli i strpljivo ceka!

 

RAK

Znate sta hocete i sta morate i tu se ne lomite. Vi se lomite tamo gde boli vase nezno srce, slomljeno bolom i nerazumevanjem.I ovaj dan ce vam doneti suze koje necete moci da zaustavite. Pred grubim recima partnera, donecete konacnu odluku.

 

LAV

Ne znate sta cete i kako da se postavite i vreme je da razmislite.Od vasih odluka vcce zavisiti sve dalje. Vase srce jos kuca samo za jednu osobu a vi razmislite da li imate sanse. Da biste dobili odgovor, nacinite korak ka njoj.

 

DEVICA

Budite direktni i pokazite da vas se tice jedna osoba, tako sto cete joj prici. Niste nesposobni da vam drugi prave susrete. Zato iznesite na sunce  svoja osecanja bas ovog dana. Tokom dana ce vam se pruziti sansa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2