DNEVNI  HOROSKOP za 27. MART: Znajte da ce ova NEDELJA jednom znaku doneti PRILIKU da pocne ISPOCETKA sa osobom koju voli!

DNEVNI HOROSKOP za 27. MART: Znajte da ce ova NEDELJA jednom znaku doneti PRILIKU da pocne ISPOCETKA sa osobom koju voli!

26. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vas stil zavodjenja je da budete tajnoviti i da ste u senci. Delujete neodoljivo sto niste intrigantni kao svi drugi. Jedan ce vas strelac ovog dana saletati sve dok ne popustite. Zelece da vas osvoji po svaku cenu i dozvolicete mu.

 

SKORPIJA:

Nosite veliku tajnu u sebi i nikako je necete otkriti. Necete to uciniti ni onom u kojeg ste zaljubljeni i koga volite bezuslovno.Verujte da sve tuge imaju skrivene tajne u srcu, ali sve prodju.I vasa ce danas, kad cujete predlog vaseg emotivnog partnera.

 

STRELAC:

Pokusavate da zavedete jednu vagu, jer zbog nje gubite razum. Zaljubili ste se u nju, a ona se ponasa kao da joj je srce od kamena. Da nije tako, uvericete se danas, jer ce konacno da popusti. Poklonice vam paznju, ta neodoljiva osoba, zbog koje cete biti srecni.

 

JARAC:

Prema vama se ponasaju kao da ste neko nizi za klasu, a to ne dajte vise. Vreme je da pokazete sve svoje radne i intelektualne moci i potencijale.Zasto da gluplji od vas, uzivaju status uzvisenog? Ovog dana pokazite da ste  mocniji od mnogih, koji se samo prave takvim, a nisu.

 

VODOLIJA:

Zalite za jednom skorpijom, a verujte da vam nije ni do kolena. Od vas bi mogla dobiti najvecu ljubav i svu podrsku. Ipak se zalite  da vas nece sreca, dok je u blizini onaj ko vas zeli kraj sebe. Mozete biti srecniji, ako se osvrnete oko sebe, ona ce vam se nasmesiti.

 

RIBE:

Ne idite dalje, nego usmerite se na jedan put.  Put pomirenja i prihvatanja onog sto jeste. Vasa veza je losa a vi samo glumite da je dobra. Ona je samo jednostrana jer sa vase strane je sve ok. Druga strana je ravnodusna, pa je red da ucinite nesto za sebe.

Stranice: 1 2