OVOG VIKENDA: OVAN CE UZIVATI,Bik ce doziveti SUSRET koji bi mogao SVE PROMENITI!

OVOG VIKENDA: OVAN CE UZIVATI,Bik ce doziveti SUSRET koji bi mogao SVE PROMENITI!

1. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vi cete tokom vikenda koji je pred vama doziveti manje ljubavno razocarenje. Prosto cete    morati da se pomirite sa tim da nije sudjen da kraj sebe imate osobu do koje vam je stalo.Morate da krenete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Pred vama je vikend u kome cete morati da donesete neke odluke koje se ticu posla i velike su sanse da cete pri svemu tome imati jako malo  vremena za odmor i zato nemojte praviti velike planove sto se toga tice.

 

STRELAC

Vikend koji je pred vama ce biti veoma zanimljiv sto se tice posla. Moze se desiti da dobijete   ponudu o kojoj ste do sada mogli samo da sanjate sto znaci da nece biti potrebe da mislite o odmoru ili da zalite sto vikend provodite radno.

 

JARAC

Vama ljubav kvari raspolozenje,jer kada vam na emotivnom planu ne ide onako kako  bi ste zeleli,vi nemate zelju ni za sta drugo. Tako ce nazalost biti i ovog vikenda  jer vam nista nema smisla bez osobe kojoj ste dali svoje srce.

 

VODOLIJA

Odmor je ono sto vam je preko potrebno ali tokom sledeca dva dana tesko da cete imati vremena za to. Neke obaveze ce se pojaviti prosto iz cista mira i moracete da ih zavrsite na vreme. To bi moglo da vam poremeti neke planove.

 

RIBA

Pazite kome tokom sledeca dva dana pricate svoje planove i kome odajete svoje tajne. Moglo bi se vrlo lako desiti da vam ta osoba zabije noz u ledja  onda kada se najmanje budete nadali. Dakle budite oprezni i sve ce biti u redu.

Stranice: 1 2