Ova NEDELJA i KRAJ SEDMICE, jednom znaku donose POZIV od BIVSE LJUBAVI i NOVU SANSU za srecu!

Ova NEDELJA i KRAJ SEDMICE, jednom znaku donose POZIV od BIVSE LJUBAVI i NOVU SANSU za srecu!

2. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo cekate da osvane dan vaseg odmora jer ste preumorni. Osecate da cete ceo dan odmarati i da necete ni pozeleti nista drugo.Mnogo ste  preneli preko ledja ovih dana, ne samo tereta, vec i stresnih situacija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec  ste vec uporni da istrajete, jer imate zacrtan plan u glavi. Dugo ste resavali  da se okrenete  u dobrom ili bar boljem smeru.Ako sada odustanete, nikada necete uspeti. Ne odustajite, nego idite razumno napred.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca tako ocigledna jer su neke lepe stvari konacno vas snasle.  Odavno vam se nisu desavale takve stvari, pa se radujte. Tek sada vidite i razumete da je istina kada kazu da se kolo srece okrece.

 

RAK

Ocekujete neke bolje dane, a nikako da vam svanu. Vi ste neko ko mora da se sredi i pokusa da se nosi sa mislju da ce uvek biti tesko.Mozda ce vase prihvatanje da popravi neke stvari u vasem zivotu. Glavom zid ne mozete razbiti.

 

LAV

Srecom ste ovpog dana pocastvovani jednim lepim drustvom. Srce vam kuca u smeru koji vas vodi ka  jednom novom liku.To lice ce vam popraviti osecaj za romansu i tako slede neka romanticna osecanja. Neko ce  zeleti davas  zavede.

 

DEVICA

Vasa ljubav je more koje tece i nikako  da se smiri i krene u jednome toku. Talasanje reke  u vama odvodi vas od tuge do strece i od zanosa do realnosti. Dobro promislite cemu vas vodi vasa ljubav, jer ste oboje neozbiljni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2