Pozeli nesto srcem, izaberi broj:Carobno drvo ti otkriva hoce li se zelja ostvariti!

Pozeli nesto srcem, izaberi broj:Carobno drvo ti otkriva hoce li se zelja ostvariti!

2. travnja 2022. 0 By Lala

Drvo je uvek bilo simbol zivota i simbol napredovanja, a obzirom da se jedno carobno drvo nalazi pred vama, pomislite zelju, odaberite broj sa drveta zelja i saznajte da li ce se vasa zelja ostvariti…

Ako ste znali sta simbolizuje drvo, mozda je  vreme da saznate da i svaki broj ukazuje na nesto, jer je pojedinacno svaki broj simbol necega. Novih koraka, pogresnih odluka, nasih mastanja i snova, deo iznenadjenja…

Saznajte sta simbolizuje vas broj sa drveta zelja, i u kojem ce smeru da odvede vasu zelju koju pozelite: Dobrim, losim ili tek, nemogucim smerom…Sta da ucinite, kako da se postavite i vredi li biti uporan, i gaziti kroz trnjer i blato, do onog cemu tezimo?

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ili ste pozeleli nesto sto je nemoguca misija, nesto o cemu samo mastamo i sto ce biti preveliki zalogaj za nase srce; Za nase bice kojem se nece nametnuti bas povoljne okolnosti, da bismo uspeli?

AKO STE IZABRALI SA CAROBNOG DRVETA  BROJ 1

Zelja vam je takva da biste sve odjednom i ne znate da je razgranicite.

Vezana je za nesto novo, za jedan novi pocetak i neke nove odluke koje zelite doneti.

Vi ste dosta jaki i irtrajni, ali  imate nesto sto vas uvek koci na tom putu.  Vas izabrani broj je zute boje, a to je kocnica ka ostvarenju.

Zato pogazite svoju ljubomoru, ukoliko zelite da uspete.

AKO STE IZABRALI SA CAROBNOG DRVETA BROJ 2

Ako ste izabrali broj dva, to je simbol druge sanse, za koju ce vam se verovatno ukazuje sansa. Vas broj je crvene  boje, znaci da ste zaljubljeni, ali i  sto znaci da ste  nervozni i neraspolozeni.

Na stvari i na zelje gledate  sa nervozom, kao da smatrate  da nema sanse da se bilo sta ostvari. Morate poceti da gledate pozitivno i sa lepse strane. I tek tada da se nadate  boljitku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2