Sledeca sedmica ce biti LJUBAVNA BAJKA, za cak tri znaka zodijaka- sve sto pozele, to ce i dobiti!

Sledeca sedmica ce biti LJUBAVNA BAJKA, za cak tri znaka zodijaka- sve sto pozele, to ce i dobiti!

2. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Delujete nezainteresovano, a neko vas mnogo interesuje. Krijete osecanja, sve dok ne procenite sta oseca druga strana. Vi ste  zainteresovani  za osobu do koje vam je stalo, a vreme je da i ona pocne slati signale simpatije.

 

SKORPIJA

Ponasate se mnogo  drugacije, nego sto osecate i tako se  pretvarate. To je  vasa maska iza koje sakrivate svoja stvarna  osecanja. Bas zato jedan bik misli da nemate srca, a vase srce  je puno ljubavi. Plasite se  da ne budete povredjeni, pa zato ste na distanci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srce vam kuca zarom nove ljubavi jer ste se zaljubili.Osecate kao da ste do sadabili neko tako nesrecan, u odnosu na trenutnu srecu. Ljubav ce vas uciniti princem, a osecaj ce biti da prozivljavate ljubavnu bajku.

 

JARAC

Nemojte da vas  neko drzi u neizvesnosti, nego trazite izjasnjenja.Neka se osoba sa kojom zelite u vezu, izjasni sta od vas ocekuje. Osecanja su vam obostrana, ali ona zeli avanturu samo, ili vam se to cini. Ocekujete  trajniju vezu.

 

VODOLIJA

Vec ste neko ko se jako zainatio , pa se partner ljuti na vas. Vase srce kuca zarom novog poglavlja i  vi ste spremni na neke  nove korake. Ono sto ste naumili, necete odustati, dok ne ostvarite. Neka se inati  koliko hoce, necete popustiti!

 

RIBE

Dok ste razapeti izmedju vasih brojnih obaveza i emocija, vase emotivno polje trpi.  Morate da obavljate radne obaveze, a partner vas ne razume. Vi zelite biti nezavisni u svemu,  i tezite ka tome. Partneru nista nije falilo, pa i ne zna kako je kad se nema.

 

Stranice: 1 2