Tokom sledece sedmice, I NEMOGUCE-postaje MOGUCE! Saznajte  sa kime ce se sudbina poigrati!

Tokom sledece sedmice, I NEMOGUCE-postaje MOGUCE! Saznajte sa kime ce se sudbina poigrati!

7. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa emotivna slika ce se morati popraviti. Vasa sreca je tako nesigurna  i vreme je da se i vi vezete a nekoga.Osecate da se za vas neko vezao i vase je samo da ga i vi prihvatite. Verujte da odavno ceka na to i zivi za to.

 

BIK

Neozbiljni ste za sve situacije, a posebno one koje se ticu vas licno. Pokazite da ste svesni sta sve moze da se okrene protiv vas.Od vaseg srca ce neko ocekivati da obratite paznju na njega.  i da poslusate sve sto vam ima reci.

 

BLIZANCI

Da se neke stvari menjaju naglo, to cete tek da uvidite.Do sada lepi dogadjaji i dani ispunjeni smislom, okrenuce se natraske. U vasem slucaju, nemoguce ce postati moguce. Kao da ce se sudbina poigrati sa vama, sve ce vam se srusiti kao kula od karata!

 

RAK

Mnogo ste tuzni ovih dana i morate se malo presabrati.Vase srce ce se srediti ako bude povoljnih uslova za to. Pod tim uslovima  se podrazumeva vas partner,koji mora da  pokaze  sta zeli. I da otera vasu tugu.

 

LAV

Imate cilj da ucinite velike promene u svome zivotu. Samo od njih ce zavisiti sta je ono sto  ce vam se desavati u narednim danima. Vreme je da se i vi okrenete boljitku, a malo ce vas i zvezde pogledati.

 

DEVICA

Nikako da prestanete da se zalite na jednu odredjenu osobu.Vasa ljubav ce vas nositi ka njoj i vama je krivo sto ona nikako da prihvati vasu ljubav.Sve ce zavisiti od vasa dva srca i onoga sto cete osecati jedno za drugo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2