Vreme je za TAJNU  VERIDBU: Ovaj par zodijaka se ludo voli, ali svi su protiv te ljubavi…

Vreme je za TAJNU VERIDBU: Ovaj par zodijaka se ludo voli, ali svi su protiv te ljubavi…

8. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

U novi dan ulazite sa novim optimizmom, ali ga krijete. Vazno je da vi osecate veliku struju koja vas nosi lepim desavanjima.A kada ste vodjeni optimizmom, lakse cete savladati sve svoje nedoumice i dileme.

 

BIK

Ponasate se kao da ste tek poceli da se budite. Do sada ste bili tako pasivni i kao  da niste  u svojoj kozi. Vreme je ad se danas trgnete jer cete imati lep i valjan razlog. Povod vaseg budjenja, bice jedan lik.

 

BLIZANCI

Zelite mnogo a niste svesni svojih neprilka. Vi nemate bas neke otvorene mogucnosti za ono sto zelite. Probajte da nadjete razlog i put koji vodi ispunjenju vasih ambicija. Danas  mozda nekge i ocenite da vam se ukazuje bar mimimlna sansa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Od onih ste koji se raduju svemu, a nemaju sanse za mnogo sta. Mada ste zaljubljeni u nekog, ipak  nikako da se nadjete na pola puta.Uvek se nekako  desi neka nepredvidjena okolnost koja vas spreci. Mozda danas  ne bude prepreka, pokusajte nesto.

 

LAV

Imate veliko srce i popustljivi ste prema partneru.Vasa je greska sto vi nikako da se  sredite u smislu sumnjicavosti. Nije ad nemate poverenje u partnera, ali stalno ljubomorisete. Da li cete i danas pokazati samo ljubomoru, ili cete i posumnjati u nesto lose?

 

DEVICA

Tesko vam je da se srede vase misli i da budete bar malo stalozeniji. Vasa emotivna slika je takva da sami sebe proklinjete, bas kao i dan, kada ste se rodili. Vas osecaj da ste nesrecni i da za vas nema srece, samo vam cini gore.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2