DNEVNI HOROSKOP za SREDU,13.MART:  Jedan znak mora da promeni  mnogo toga kako bi bio srecan!

DNEVNI HOROSKOP za SREDU,13.MART: Jedan znak mora da promeni mnogo toga kako bi bio srecan!

12. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi cete se morati malo ubrzati, jer zaostajete. Posmatrate iz blizine, ali se drzite po strani i ne reagujete. Sve je do vase akcije, jer situacija zahteva da se i vi ukljucite i ne budete pasivni. Sve je do vas, ucinite nesto sto morate.

 

BIK

Radujte se  svome novom danu, jer vam moze biti prelep.Mada ste izgubili nadu  u srecu i ljubav, danas cete je ponovo oziveti. Samo jedan lik ce vam danas ovaj dan uciniti carobnim, jer cete u njegovom pogledu videti sebe. Posto je to vasa srodna dusa, vi ste srecnik dana.

 

BLIZANCI

Zelja vam je da se predate svojim osecanjima, ali niste u mogucnosti. Zivot vas je naucio da morate da se kontrolisete u svemu.Necete smeti da se opustite onako kako osecate, ali ipak cete u srcu  prepoznati ljubav.

 

RAK

Vasa sreca je konacno stanje, ali samo trenutno. Vrlo brzo ce splasnuti, jer necete znati  sta vam sprema bas vas partner. Dok ga budete cekali  kako biste ga iznenadili, bez najave, on ce usetati sa drugom osobom.

 

LAV

Konacna je samo tuga i vreme je da se srede neke licne stvari.Dugo ste razocvarani jer vas je partner izdao, a znate da morate dalje. Mozda je ovaj dan, dan za vase nove korake. Mozda ce vam oci otvoriti jedan susret sa zanimljivom osobom, jos danas!

 

DEVICA

Vreme je da se vrate neke nove ambicije u vase srce i vasu glavu. Ono sto osecate  trebate i pokazati , a ne tonuti dublje u bolnu proslost. Neka ovo danas, bude vase novo sutra, pa zato ucinite presek nekih stvari i okrenite list!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2