Izaberi RANJENO SRCE i saznaj da li ces u LJUBAVI biti RANJEN ili cete samo VELIKA SRECA PRATITI!

Izaberi RANJENO SRCE i saznaj da li ces u LJUBAVI biti RANJEN ili cete samo VELIKA SRECA PRATITI!

13. travnja 2022. 0 By Maja

RANJENO SRCE BROJ 1

Vi ste osoba koja se je uvijek borila za iskrenu ljubav i koja nikada nije zeljela da se iskrene ljubavi odrekne. Mnoga desavanja su iza vas koja vam nisu samo dobro donijela jer u proslosti je vase srce mnogo puta bilo ranjeno.

Nije vam bilo lako jer ste iskreno voljeli ali vasa ljubav nije bila iskreno uzvracena. Mnogo toga loseg ste prosli jer vi ste iskreno voljeli ali zbog toga i mnogo patili. Ipak, nikada niste prestali da se nadate svojoj sreci jer vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Ali sreca ce vas pogledati jer vi cete imati veliku srecu u ljubavi.

Vi cete naime upoznati svoju veliku ljubav, osobu koja ce vas iskreno voljeti i koja vase srce nikada nece raniti. Vi cete biti samo sretni, ali srecu koja je pred vama vi iskreno zasluzujete. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer vama je sudjena sreca kao malo kome drugom.

Nikada vase srce nece biti ranjeno jer ce vas neko iskreno voljeti. Proslost prema vama nije bila postena i vi ste sa mnogim razocarenjima morali da se suocite. Ali u buducnosti vi za probleme i tugu necete znati. Pred vama je sreca i ta sreca u vasem zivotu i ostaje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2