Kome sledi NAGRADA KARME za sve propale sanse, i neuspele ljubavi do sada?!

Kome sledi NAGRADA KARME za sve propale sanse, i neuspele ljubavi do sada?!

13. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vas osecaj vas vodi  ka jednom umiljatom licu. Imate zelju da se mirite i da ste tako slobodni da trazite da zaboravi vasu malu raspravu. Ocekujete da gurnete u stranu sve rasprave i ono sto vas je snaslo.  Morate oboje tako postupiti.

 

BIK

Vasa emotivna slika je tako bleda i verujte da zahteva  brza resenja.Vase srce ce da pretrpi  velike obrte vase emotivne situacije.Vi cete morati biti spremni da sve prihvatite, ma kako da je i da se srede neke odredjene stvari.

 

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza da sredite, a partner ce se ljutiti na vas. On iskreno smatra da ste ga lcno vi zapostavili i da ne marite za njega. Mozda je vreme da se ozbiljno zamislite   sta vam je ciniti.Dokle ce se partner ponasati  kao razmazeno dete?

 

RAK

Odavno putujete iz jedne u drugu misao i stalno  ih mrsite.Niste ni sigurni sta se desava, i sta zelite. Misli su vam zbrkane i vreme je da se sami izborite sa zeljama i svojim prioritetima. Morate znati sta zelite, sta hocete i sta je ono za sta vam se pruza mogucnost.

 

LAV

Da ste tako otresiti i tako vicni da se izborite za sebe, mnogi jos ne znaju.Vi ste miroljubivi, i tako ste ih sve zavarali.Neko ce probati da se uplete u vasu vezu, ali cete uspeti da reagujete.  Odbranicete svoju teritoriju.

 

DEVICA

Kao da ste se namerili da nekoga provocirate, ali svesno i namerno.Osoba kojoj to radite, jedno vreme ce cutati, ali nece dugo.Verujte da mnogo gresite i da cete morati da jasno i glasno obrazlozite zasto to cinite.Videcete d ste pogresili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2