Izaberi BROJ i saznaj kada ces upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA!

Izaberi BROJ i saznaj kada ces upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA!

14. travnja 2022. 0 By Lala

 

BROJ 7)

Ako ste izabrali broj sedam:

Vama je ljubav mnogo vise tuge nego srece donosila, ali vi i pored toga snazno verujete u nju. Vi se jos uvek nadate da cete upoznati ljubav svog zivota, a to vas uskoro i ocekuje. Vas to ocekuje u narednom periodu i vi cete vrlo uskoro upoznati osobu kakvu i zasluzujete. Vas ocekuje izuzetno vazan susret.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BROJ 8)

Ako ste izabrali broj osam:

Stalo je vama do novca, stalo vam je i do posla, ali vama ljubav nista ne moze da zameni. Vi samo zelite da budete srecni u ljubavi, a vi cete uskoro i biti srecni u ljubavi. Vama druga polovina meseca juna donosi susret na koji dugo vremena cekate. Vi cete upravo tada na jednom mestu upoznati ljubav svog zivota. Predstoji vam nesto prelepo i veoma bitno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BROJ 9)

Ako ste izabrali broj devet:

Vi ste zaista strpljiva osoba, jer ne moze se drugacije objasniti to da vi i dalje verujete u ljubavnu srecu, iako nikada u ljubavi zapravo ni niste bili srecni. Medjutim, vase strpljenje ce biti nagradjeno i vas uskoro ocekuje upoznavanje osobe za koju ce se ispostaviti da je ljubav vaseg zivota. To vas ocekuje vec u prvih nekoliko dana meseca juna i upravo ce tada vasem cekanju doci kraj.

BROJ 10)

Ako ste izabrali broj deset:

Vi cete morati jos malo da pokazate strpljenja, jer vi necete uskoro upoznati ljubav vaseg zivota. Vama susret sa tom osobom donosi mesec jul, i vi upravo do tada trebate da sacekate. Medjutim, vi cete upravo u tim trenucima shvatiti da je sve bilo vredno cekanja i vama ce susret sa tom osobom vratiti veru u pravu i veliku ljubav.

BROJ 11)

Ako ste izabrali broj jedanaest:

Vi se plasite da ce za vas ljubav ostati samo ”pusti san”. Ali se to nece desiti. Vas zapravo veoma uskoro ocekuje susret sa osobom koju celog zivota trazite. Vas uskoro ocekuje susret sa osobom za koju ce se vremenom ispostaviti da je vasa srodna dusa. A vas susret sa tom osobom ocekuje u periodu izmedju 25. i 28. juna.

BROJ 12)

Ako ste izabrali broj dvanaest:

Za vas je ljubav prava svetinja i to se moze reci bez i malo preterivanja. Vi verujete u ljubav, a vasa vera ce vam se isplatiti. Naime, vi cete uskoro upoznati ljubav svog zivota i to na jednom mestu gde ste skoro pa svakoga dana. Vama bliska buducnost donosi upoznavanje te osobe kao i pocetak ljubavne price sa njom.

Stranice: 1 2