LJUBAV ili VELIKI NOVAC: Ono sto si prvo vidio na slici otkriva STA TE CEKA do KRAJA GODINE!

LJUBAV ili VELIKI NOVAC: Ono sto si prvo vidio na slici otkriva STA TE CEKA do KRAJA GODINE!

15. travnja 2022. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO LEPTIRA

Koliko se ti trudis zasvoju srecu je za svaku pohvalu. Radis vrijedno i posteno za svaki svoj dinar, jer je tebi samo bolja buducnost pred ocima. Ne zelis da zavisis o drugim ljudima vec se boris za sve sto imas.

Nije ti lako u to nema sumnje. Tvoj zivot nikad nije bio bajka, nije to ni sada ali ti se trudis. Trudis se toliko da svoj svoje vrijeme ulazes u svoj posao.

Vremena za privatni zivot imas malo, skoro nikako. Zelis bolji zivot i tu cijenu rado placas. Tvoja upornost je nesto sto mnogi ne posjeduju.

Ti ces do kraja godine biti najsretniji covjek na svjetu. Ti ces dobiti velike novce kojma se nikada u zivotu nisi mogao nadati.

Tvoj dobitak ce doci kao grom iz vedra neba. Pred tobom je bogatstvo o kakvom nikada nisi mogao ni sanjati. Ti ces biti bogat covjek koji ce imati sve sto pozeli.

Novac koj ces dobiti, mijenja tvoj zivot za sva vremena. Tvoja bolja buducnost je samo tren udaljena od tebe. Do sada si se za sve morao boriti, tvojoj borbi uskoro dolazi kraj.

Samo ces za srecu znati i tu srecu ti niko nece moci uzeti.Nikada niis sumnjao da ce tvoj zivot biti ljepsi, li ovo sto te ceka nadmasice sva tvoja ocekivanja.

Ti ces imati novca koliko ti dusa pozeli. Za novcane probleme nikad vise neces znati.

Dovoljno si se borio, sada dolazi vrijeme da budes sretan i da uzivas u svojoj sreci. Velika sreca je pred tobom.

 

 

 

Stranice: 1 2