SUTRA: Ova sreda ce jednom znaku  doneti  romansu, a nekome i pravu ljubav!

SUTRA: Ova sreda ce jednom znaku doneti romansu, a nekome i pravu ljubav!

21. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Trebate doneti vaznu odluku ali nikako da je sprovedete. Vreme je da idete u smeru  novih koraka. Zato se radujte mogucnosti da  da sredite  svoje zelje.  Moracete  da odredite cilj dana.

 

SKORPIJA:

Radujete se ovom danu ali samo zbog sanse da sretnete nekog. Nije to bolo ko, to je vasa tajna ljubav. Jos krijete svoja osecanja i zelite ad ujedinite  misli. Sledi avm veliko iznenadjenje, jer cete srediti misli i pred svima se predstaviti ako par.

 

STRELAC:

Vas cilj je jedan lav i danas mu prilazite bez ustezanja. Ponasa se kao da mu nije stalo, a zeli vas u blizini.Imali ste nesporazum ali je vreme da se izgladi. Danas se moraju zakopati ratne sekire.

 

JARAC:

Osecate da se neko na vas ljuti, ali to nece biti dobro. Osecate se neprijatno jer znate ad niste krivi. Danas je vreme da se isprave neke krive drine. Neko vas je posvadjao, a otkricete i ko je to; Vreme je da se suocite sa zlobnima, neka zive svoj zivot a vas neka ne diraju!

 

VODOLIJA:

Vas nemir ce biti ogroman, a razlog su jedne oci. Slucajno ce se sudariti sa vasim ocima i javice se osecanja. Cim su pocele sevati varnice, zna se sta znace i cemu vode. Ovaj dan ce biti datum za kalendar pod crvenim slovom.

 

RIBE:

Vasa sreca ce biti na ispitu, jer cete saznati nesto nepovoljno. Za vas resivo, ali za vase srce neprihvatljivo. Mada deluje na izdaju, verujte da je samo spletka dokonih u pitanju.Oni kojima vasa ljubav bode oci, pokusace  tracevima da naruse vasu ljubav i pomute srecu.

Stranice: 1 2