Pred vama su savrseni DANI za LJUBAV, ali nekima slede SVADJE, a jednom znaku i RASKID!

Pred vama su savrseni DANI za LJUBAV, ali nekima slede SVADJE, a jednom znaku i RASKID!

22. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste odusevljeni zadnjim danima, ali verujte da vam tek slede jos bolji.Od vas se samo ocekuje da ne gusite svoje emocije. Imacete sansu da se radujete novoj ljubavi i  zato se samo opustite. Nemojte se opirati svome srcu.

 

BIK

Vec ste  planirali sta zelite, pa cete u danima koji dolaze, slediti i svoje planove. Od vas se samo ceka da budete uporni i da ne odustajete. Vasi planovi ce teci u jednom nesmetanom smeru.A srce ce vam ici u smeru jednih toplih ociju.

 

BLIZANCI

Opusteni ste ovih dana i pustate samo vremenu da tece. Ono sto sledi  znate da necete moci da menjate i da morate samo da prihvatite. Kamo srece da mozete da uticete na neke stvari, ali necete moci. Zato necete sebe da nervirate.

 

RAK

Vasa je sreca sto imate partnera na kojeg mozete racunati, bar ovih dana. Ipak ce se nesto okrenuti naopako, pa osim sto nece biti podrska, ispasce svadje. Bas u danima kada ocekujete da se rese neke stvari, vi cete se svadjati kao ludi.

 

LAV

Zelite da se okrenete na drugu stranu, a ona  iz proslosti vas odvraca.  Vreme je da dani koji slede  budu putokaz koji ce vas povesti u bolje dane.Vreme je da potisnete proslost i da se okrenete buducnosti. Ona ce biti svetlija.

 

DEVICA

Vec ste imali raspravu sa partnerom, i on opet pocinje da vas ponovo uvodi u svadju. Mada  niste svadjalica po prirodi, ali necete moci da se ne odazovete. Recite sve sto vam bude na umu, bez ustezanja.Losije ne moze biti  nego sto jeste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2