U sledecoj sedmici, ova TRI znaka moci ce se pohvaliti ostvarenjem zelja, kada je ljubav u pitanju!

U sledecoj sedmici, ova TRI znaka moci ce se pohvaliti ostvarenjem zelja, kada je ljubav u pitanju!

28. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa je skromnost  ne dozvoljava da budete hvalisavi, mada biste mogli biti.Narednih dana slede prelepe situacije i vi cete se zaista imati cime hvaliti. Ipak cete cutati a vas smesak ce biti tajanstven.

 

BIK

Od  vas se konacno ocekuje jedan novi talas emocija koje ste dugo krili. Sada konacno se oslobadjate i zelite je pokazati onoj kojoj i pripadaju.Od vas se ceka  da  budete verni svojim osecvanjima i jednoj osobi koja je u srcu.

 

BLIZANCI

Vi ste jako radosni a uzrok te radosti je jedan  lik koji nosite u srcu. Tako cete se radovati ljubavi koja je na pomolu i koja osvaja vase misli. Konacno ste  cekali da se srede osecanja srca koja vam greju grudi.

 

RAK

Od vasih osecanja zavise vasa dalja delovanja. Zato cete se i sami radovati zbog onoga sto vam se nalazi  u srcu. Vase srce se zaljubilo, i jos jedno drugo srce postaje vasa zelja. Idete  u smeru  tog omiljenog lika.

 

LAV

Vec se osecate  zaljubljeno i narednih dana idete za zeljama srca.Jedan lik ce vas radovati  i to ce biti ono  sto ste i zeleli.Konacno sledi susret oci u oci, i taj susret ce proizvesti nove  susrete koji  slede.

 

DEVICA

Slede novi  momenti  u vasoj emotivnoj vezi, i oni ce ispuniti vase srce. Vreme je da se srede  i neka nova i neka stara osecanja koja jos zbirate. Konacno cete znati i sta zelite, i cemu  tezite. A oboje cete teziti da vasa veza dobije krunu.I tako ce vas san biti ispunjen.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2