HOROSKOP PO PODZAKU: Ko  je SRECNIK,a  ko VECITI   BAKSUZ?!

HOROSKOP PO PODZAKU: Ko je SRECNIK,a ko VECITI BAKSUZ?!

29. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ako ste rodjeni u poznaku  ovna moramo da kazemo da  ste vi jedna veoma odgovorna i obzirna osoba. Vi ste neko ko nikome na svetu ne bi naneo bol i osoba koja ce dati sve od sebe da usreci one  koje voli. No, zivot vas nazalost nikada nije mazio.

 

BIK

Osobe rodjene u podznaku Bika su najveci borci za pravdu. Ako postoji neko ko ne moze da podnese nepravdu i zlo  onda ste to upravo vi. Osoba ste koja nema dlaku na jeziku i koja nikad ne igra prljavo. Ali, nazalost,   neki ljudi  nisu fer prema vama.

 

BLIZANCI

Ako ste u podznaku blizanac onda ste vi osoba koja je okrenuta porodici. Vama je  zapravo vaznije od svega da pronadjete osobu koja ce moci da vas voli i sa kojom cete moci da  sagradite dom. Nista  ne dobijate na lepe oci pa ste postali veciti borac.

 

RAK

Dobro je poznato da su rakovi osecajni i nezni te da su oni     neko ko sve cini  za ljubav.  No, vasa najveca nesreca je u tome sto nazalost vrlo cesto volite one koji nikada nisu umeli da vas cene.

Moramo da kazemo da upravo zato jako patite.

 

LAV

Obicno se misli da su lavovi veciti pobednici i daleko od toga da nisu. Ali, oni sve dobiju zato sto su jaki i snazni i zato sto se bore. Kaze se da sreca prati  hrabre i to jeste istina ali je osnova svega to da su lavovi neko ko  se bore za svoje snove.

 

DEVICA

Osoba rodjena u podznaku device je neko ko ume da cuva     ono sto ima i neko kome je zaista jako malo potrebno za srecu. Zapravo je osnova svega da je devica  neko ko se drzi po strani i ko vrlo cesto ne  pokaze koliko je  pametan pa  se i ne ostvari  na polju karijere.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2