Mesecni horoskop za MAJ-Istina o tome sta vas ceka tokom maja, a za jednog zodijaka ce ovo biti MESEC iz SNOVA!

Mesecni horoskop za MAJ-Istina o tome sta vas ceka tokom maja, a za jednog zodijaka ce ovo biti MESEC iz SNOVA!

29. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste osetili da vam nesto pocelo da smeta i cutite neko vreme. Bas kako ste cutali, toliko ste i tropeli neko vreme.Tokom ovog meseca cete uzeti svoj zivot u svoje ruke. Vreme je da podignete glas!

 

BIK

Jos uvek niste najbolje i pod nekim ste losim mislima.Mislimo na ono sto se tice vase negativne energije i vaseg loseg raspolozenja.  Tokom obvog meseca sve ce se promeniti na bole, pa slede lepi dani.

 

BLIZANCI

I vi ste bili jako besni jer vas obuzima tuga i poceli ste padati u ocaj. Kao davljenik koji se hvata za slamku spasa, tako ste i vi ulozili nade u jednu zenu. Ona vam je vratila volju u zivot, i tokom meseca  ce vam vratiti i veru  u bolje dane.

 

RAK

Odavno ste nespokojni i nemirni, a osecate se i jako bolesno. U ogledalu je neki drugi lik, to vise niste vi! Tokom meseca  koji sledi, za vas ce ovo biti kao ispunjenje velikih snova. Sve ce vam procvetati.

 

LAV

Ovo ce biti vas mesec iz snova jer slede prelepi trenuci. Necete se nadati da se tako brzo i lako, okrece kolo srece.Do sada tuzni, od nrednih dana jako srecni i radosni. Vreme je da se rese neke vase nedounice po pitanju ljubavi i srece.

 

DEVICA

Vase misli ce vas terati da se okanete jedne osobe, ali srce to nece moci. U igri  razuma i srca, i vase rasudjivanje ce gubiti kontrolu. Sve je na vama i vreme je da dobro odmerite snage i hrabrost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2