Sreda ce biti NAJSRECNIJA za skorpije, ali ova dva znaka ce doziveti nesto posebno!

Sreda ce biti NAJSRECNIJA za skorpije, ali ova dva znaka ce doziveti nesto posebno!

2. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate da je vreme za nove stvari, a  nikako da krenete. Srce vam kuca u ritmu novih dana , ali morali biste imati neki plan. Vreme je pred vama da pokazete  da ste spremni za inovacije.Ovaj dan vam moze doneti nesto posebno lepo!

 

BIK

Da se menajte na bolje, to svi vide, osim jedne osobe. Ona vam nikako ne da mira, i vreme je da se sa njom raspravite. Ne znate zasto vas prezire, a da joj nista niste ucinili! Mozda cete imati priliku da svedete racune.

 

BLIZANCI

Vas nacin posmatranja stvari, malo je ulepsan. Moracete da se okrenete u smeru  realnije slike.Ono sto je dobro, ne morate da hvalite.Ali ono sto nije dobro, prestanite da ulepsavate. Prihvatite kako je, ili menjajte na bolje!

 

RAK

Prosto ste izgubljeni i zbunjeni i ne znate kako da se ponasate. Vase srce vas  upucuje  samo na neka tuzna osecanja, a razum da se morate otrgnuti.  Moracete da ojacate, jer malo tuge, pa malo srece, i tako ide redom.

 

LAV

Vreme je za jedan poseban osecaj i nesto posebno sto vas ceka.Posebno sto ce vam ulepsati ovaj dan. Mozda ce ovaj dan da bude pocetak jednoga novoga poglavlja u vasem zivotu.I jednu osobu u njemu!

 

DEVICA

Radujete se nekim pogresnim stvarima, a ne vidite ralnu sliku svoje  veze. Samo se nadate da je ona odraz  vaseg straha da cete biti povredjeni. Zato i bezite od toga da iskreno sagledate  vasu vezu. Ona nije sjajna, ali moze biti i gora ako  ne budete reagovali.

Nastavak na sledeceoj strani…

Stranice: 1 2