NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 3. do 10. maja. Neki znakovi donose POGREŠNE ODLUKE, koje će ih SKUPO KOŠTATI!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 3. do 10. maja. Neki znakovi donose POGREŠNE ODLUKE, koje će ih SKUPO KOŠTATI!

3. svibnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vaše odluke koje donosite u poslednje vreme  su mnogo povredile vašu porodicu. Vi želite uspeh na poslovnom planu, ali vas taj uspeh vodi u inostranstvo. Vaša porodica vam pruža podršku, ali oni su i mnogo razočarani, jer vaš put će trajati dugo. Vi trenutno samo gledate da dođete do radnog mesta i da počnente zarađivati novac. Veza sa vašim partnerom bi mogla da dođe do velikog iskušenja.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vaš partner je zaista zaslužio da ispunite neka njegova očekivanja. Ono što ste obećali nastijte da održite. Ova nedelja će vam doneti mnogo lepih trenutaka u dvoje, ali ne zaboravite šta ste obaćali. Vaš partner održi svaku svoju reč koju vam da, sada je na vama da se odužite. Ljubav vam cveta u ovoj nedelji.

 

STRELAC

Dragi strelci, malo više obratite pažnju na ponašanje vašeg partnera. Negovo sumnjivo ponašanje ije bez razloga. Vi imate prdosećaj da on ima neke namer koje bi vas mogle mnogo povrediti. Taktički ga ispitajte sve što vam je sumnjivo. Nešto se dešava vama  iza leđa, a vi ćete u voj sedmici saznati i šta. Ne dozvolite da vam njegova slatkorečivost skrene pažnju. Slobodni strelci, su jedan korak udaljeni od prave ljubavi.

 

JARAC

Dragi jarčevi,  budite odlučni i svesni svoje vrednosti. Vaš partner je  u posledje vrme počeo da koristi vaše dobro srce. U jednu ruku ste i vi za to odgovorni, jer ste mu previše dopustili. Svaku želju nastojite da mu ispuite, ali on pokazuje samo nezahvalnost.  Ukoliko se vaš partner ne promeni, promenite se vi. Ne dozvolite da se neko samo igra sa vašim osećanjimau svoju korist.

 

VOODLIJA

Drage vodolije, pred vama je dedmica u kojoj će vaš partner da shvati koliko je pogrešio. U poslednje vreme vam nije išlo ,i za sve ste vi bili odogovorni. Vaš partber je svaku krivicu prenosio na vas, ali i on će da uvidi da vas je sa tim mnogo povredio. Ne žurite odmah da mu oprostite, pustite ga da se malo napati oko vas. Slobodne vodolije će upoznati jednu osobu, sa kojom će provesti vrlo interesantne trenutke.

 

RIBA

Drage ribe, u ovim danima koji su ispred vas, vi morate da se zauzmete za sebe. Mnogi bi da vam govore kako da vodite svoju vezu, i vi morate jednom zauvek tim osobama da očitate lekciju. Vi imate savršenu vezu, ali neke osobe to pokušavaju da kvare. Vaš partner je na vašoj strani, i on mnogo pati zbog zlih jezika pojedinih osoba. Udružite se i recite tim osobama da se u vašu vezu niko ne sme petljati.

 

 

 

 

Stranice: 1 2