Saznajte sta vas ocekuje na POLJU EMOCIJA do kraja mjeseca MAJA!

Saznajte sta vas ocekuje na POLJU EMOCIJA do kraja mjeseca MAJA!

4. svibnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Vama je ljubavna sreca do kraja mjeseca maja sudjena jer pred vama je napokon rijesenje problema koje ste do sada sa voljenom osobom imali. Sreca vam je naklonjena jer u periodu koji je pred vama samo voljenim bicem provodite samo sretne trenutke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

U narednom periodu vi cete se suociti sa manjim problemima na polju ljubavi. Nesuglasice nastaju zbog ljubomore vaseg partnera koja nece biti opravdana. Slobodni bikovi ce imati veliku srecu jer ce do kraja mjeseca da upoznaju svoju veliku ljubav.

 

BLIZANCI

Nesuglasice sa voljenom osobom necete moci zaobici sto ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja vam donose probleme sto bi do kraja mjeseca moglo dovesti do raskida vase veze. Slobodni blizanci upoznaju jednu predivnu osobu.

 

RAK

Ljubavna sreca vas prati tokom cijelog mjeseca jer pred vama su desavanja koja vam sa voljenom osobom samo srecu donose. Napokon ce vam poci za rukom da ostvarite jedan veliki zajednicki san. Vrijeme je za najvecu srecu do sada.

 

LAV

Desavanja koja su pred vama samo ce vam srecu donijeti jer vi za probleme na polju emocija necete znati. Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti ali za tu srecu ste se morali boriti. Slobodni lavovi ce saznati ko ih potajno obozava.

 

DJEVICA

Pred vama su desavanja koja ne donose velike promjene ali te promjene vama nisu ni potrebne. Zadovoljni ste u kojem  smijeru trenutno ide vasa veza i to ne zelite da mijenjate. Slobodne djevice ce pronaci srecu sa bivsom ljubavi jer njima slijedi pomirenje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2