Tokom naredna tri dana, ovi znaci ce imati NAJVISE SRECE!

Tokom naredna tri dana, ovi znaci ce imati NAJVISE SRECE!

4. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta vas ceka ali znate sta zelite i to je ono sto je vazno. U svakom slucaju, sve ce da bude  kako je najbolje. Vas ce voditi vase srce, a bicete voljeni zeljom.  Naravno, zeljom da jedna lepa  skorpija, bude u vasoj blizini.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vase srce pocinje da kuca, kao da do sada i nije kucalo. Ponasalo se tako da je samo davalo sitne otkucaje i da je kucalo na pola. Ovih dana ce zakucati i brze i jace i to sve zbog jedne osobe, i tako cete imati vise srece od drugih.

 

BLIZANCI

Vec ste se okrenuli ka voljenoj osobi, ali vas ona ovih dana izbegava.Noje vam jasno zasto a osecate da niste nicim to ni zasluzili. Zato bi morali povesti otvoren razgovor ovih dana, i resiti problem koji vas deli.

 

RAK

Niste sigurni gde idete, ni kuda vodi ova vasa tuga.Do sada vas je boleo vas nedostatak srece, ali uskoro ce je biti. Vreme je da budete optimista i da  konacno verujete u bolje dane. Oni ce vam upravo da nastupe, videcete i zasto.

 

LAV

Vec ste imali povod za srecu, ali nikako da se rese  neke sitne stvari. Partner se oseca voljeno sa vase strane, ali ne zna da pokaze svoja osecanja u potpunosti. Vi biste da vam stalno prica o ljubavi, aon smatra da je to izlisno.

 

DEVICA

Svakako da ste resili  da isterate cistu situaciju i da se  okrenete  napred. Ono sto vas vredja sadacete i reci.Davno ste trebali izneti partneru sta vam smeta, da ne bude zabune.Nikad nje kasno, pa cete ovih dana imati sansu da sve kazete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2