Od 10.maja, pocinje nova etapa, i neciji zivot se drasticno menja, a evo koga cekaju BOLNE ODLUKE!

Od 10.maja, pocinje nova etapa, i neciji zivot se drasticno menja, a evo koga cekaju BOLNE ODLUKE!

8. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Ako ste i zeleli nesto drugacije, eto vremena da vam se desi bas nesto slicno. Vase emocije ce morati da se menjaju i da se vec jednom kristalisu.Ono sto je bilo, mozete da ostvavite u proslosti.Od sada menjate ponasanje.

 

BIK

Na vas  znak ce delovati Merkur u blizancima, i donece vam veliki preokret u svemu. Ako ste i hteli neke promene, Merkur ce vam delovati  tako da vas sprecI Opet ostajete u bedaku, mada ste skoro poceli da se mmenjate.

 

BLIZANCI

Od 10.maja ce biti nova etapa u vasem zivotu.Bice to veliki ziovotni korak koji ce trpeti nove promene. One su velike i drasticne, i vodjeni njima, morate biti odlucni i ozbiljni. Ako ste se do sada provodili, sada je vreme da se uouzbiljite.

 

RAK

Vec imate dovoljno godina da biste mogli da donosite velike odluke i da pustite svoj glas. Do sada su vas potcenjivali, gurali u kraj, i odredjivali vam sve. Ziveli ste zivot po nekim tudjim pravilima i vreme je da pokazete svoj glas, jer vas Merkur vodi.

 

LAV

Jedan period ste bili besni i hteli ste se svetiti, i videli ste da vas to ne vodi nigde.Od  vas  se ceka da budete  spremni da presecete sve sto se tice proslosti i da krenete  dalje.To vas Merkur u blizncu, upozorava daje vreme da pocnete novi zivot.

 

DEVICA

Vasa emocija ce biti  jako lepa i  pratice vase korake koje cete ciniti. Od vas se ocekuje da budete jako lepo raspolozeni, i da pratite svoje srce. Ono vas moze dovesti u neke nove  pozicije gde ce uzivanje biti ocigledno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2