Koga KARMA danas CASTI neslucenom SRECOM?

Koga KARMA danas CASTI neslucenom SRECOM?

9. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vase je srce bilo tako nemo i tako hladno, ali je sada red da se  razveseli.Jedan  jarac ce uneti novine u vas zivot u celini. A u vasem srcu  ima tako mnogo mesta da ni sami necete ni pomisliti da se bunite.

 

SKORPIJA

Iznenada i bez najave, jedna ce vaga da krene u susret vama.Necete imati vremena da se uzdrzite, i vi cete pohitati ka njoj. Odavno ste joj slali signale i vreme je da i sami  osetite tu vezu. Oci ce same da govore!

 

STRELAC

Imate brojne obaveze, a i rokove koji su vam postavljeni. Da bude gore i vas partner vas uslovljava, isto kao i vasi nadredjeni. Kako da se izborite, ne znate ni sami.Ali  da hocete partnera opomenuti da vam je dosta njegovog uslovljavanja, to hocete jos danas!

 

JARAC

Vreme je da se snadjete bas kao sto morate.Od ovog dana morate poceti da kujete nove planove u vezi sa jednom osobom. Vec osecate da ce vam izmaci i da ju je zagledao jedan lav.Ako ne budete brzi, vec ste izgubili.

 

VODOLIJA

Vasa paznja vec popusta, a srce vam se smesi i nekako vas vodi.Trudite se da ga usmerite do jedne skorpije.Kao da ste stvoreni jedno za drugo, oboje znate da branite svoje interese. Osecate da ste kadri da tako branite i svoju ljubav!

 

RIBA

Zivot vas do sada nije castio, ni velikom srecom, ni prejakom tugom. Od vas je sve nekako oticalo, i bili ste na nekoj sredini, ni tamo, ni ovamo. Mozda danas upoznate svoju srecu, nekoga ko to zaista bude zeleo da vam postane.

 

Stranice: 1 2