Poslednji radni dan u ovoj sedmici jednom zodijaku ce doneti sansu da ostvari velike rezultate i obogati se!

Poslednji radni dan u ovoj sedmici jednom zodijaku ce doneti sansu da ostvari velike rezultate i obogati se!

12. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste za ovaj dan, napravili jedan mali plan. Vreme je da se srede vase dileme i da konacno okrenete napred. Obaveze ste priveli kraju i to je glavno, sto je bilo neodlozno. Sada cinite nesto samo za sebe.

 

SKORPIJA

Vas cilj je da budete i vesti i mudri! Treba da se snadjete i nadjete nacin kako biste nekoga videli. Opravdacete to poslom ili bilo kakvom drugom obavezom.Srce ce vam kucati na pola, sve dok ne vidite to milo lice, zbog kojeg lazete druge!

 

STRELAC

Uskoro svrsavate sve obaveze i vise vas se ne tice nista. Zelite da nesto ucinite za sebe i vase srce kuca zarom ljubavnim. Jedna lepa vaga vas obozava i salje vam poglede. Ako ne za susret, vreme je da joj odgovorite  signalom.

 

JARAC

Naivno verujete u ljubav jedne vodolije, a ona vas samo zavodi. Navodi vas na pomisao da vas voli i da joj se svidjate. Srce vam vec kuca za nju, a videcete da ste samo zavedeni. Vreme je da se okanete zablude.

 

VODOLIJA

Vec ste videli da vas obozava jedan jarac, pa se zelite malo poigrati sa njime.Od vas se ceka da budete  verni svome srcu i da vase srce bude  nagradjeno ljubavlju.  Samo ga zelite zavesti, jer on nije  deo vaseg interesovanja.

 

RIBE

Vase obaveze su pri kraju i vreme je da se bacite u provod. Od vas se ceka da budete zeljni drustva, i da se zaista od srca, zabavite.  Bice da zelite biti sami i opusteni, ali ce vas neko svojim prisustvom uznemiriti. Neko ce vas zainteresovati.

Stranice: 1 2