Horoskop SUSRETA i RASKIDA:  Evo koji znaci ce do KRAJA GODINE biti OSTAVLJENJI, a koji ce upoznati LJUBAV za ZIVOT!

Horoskop SUSRETA i RASKIDA: Evo koji znaci ce do KRAJA GODINE biti OSTAVLJENJI, a koji ce upoznati LJUBAV za ZIVOT!

13. svibnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Do kraja godine vi cete se morati suociti sa velikom tugom jer voljena osoba vam zauvijek okrece ledja. Jedno poznanstvo ce sve da promjeni jer vas partner ce se u tu osobu zaljubiti. Pred vama je velika tuga sa kojom cete se morati suociti.

 

SKORPIJA

Desavanja koja su pred vama donose vam velike promjene jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Napokon cete upoznati svoju veliku ljubav, osobu sa kojom cete do kraja godine samo za srecu znati.

 

STRIJELAC

Pred vama je raskid, ali taj raskid vam nece tesko pasti. Vas partner vam okrece ledja ali vi kao da necete mariti za rastankom. Mozda ste potajno ocekivali da se to desi jer vi za bivsom ljubavi necete zaliti. Da li je to bila iskrena ljubav, samo vi znate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vi cete morati da se suocite sa desavanjima koja ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti jer voljena osoba do kraja godine pravi jedan korak koji ce vas kostati mnogo tuge. Pred vama je raskid koji ce vam jako tesko pasti.

 

VODOLIJA

Do kraja godine vi upoznajete svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu koja ce vam u zivotu znaciti sve. Pred vama je susret sa osobom koja ce biti vasa srodna dusa i koja ce vas voljeti kao niko do sada. To ce biti iskrena ljubav,

 

RIBA

Pred vama je velika ljubavna sreca jer vi upoznajete osobu koja ce u vas zivot samo veliku srecu donijeti. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer pred vama je sreca kao nikada do sada.

 

Stranice: 1 2