DNEVNI HOROSKOP za 15. maj:  Nedelja koja je pred nama ce nekome doneti velike sumnje, a posle sumnje i veliku tugu!

DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Nedelja koja je pred nama ce nekome doneti velike sumnje, a posle sumnje i veliku tugu!

14. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Dan pred vama  ce vas navesti na neke odredjene sumnje. Necete  biti bas sigurni, ali ce vas te sumnje otrovati. Nemojte biti ubedjeni sve dok ne otkrijete istinu. A ovog dana imacete priliku da saznate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

BIK:

Vasa ce ljubav biti u procepu, ali morate biti odresiti.Moracete se pomiriti sa nekim stvarima.Ako je vreme da se pomirite sa nekim istinama, nemojte vise bezati. Vreme je da se suocite sa istinom  i da se pomirite sa neizbeznim.

 

BLIZANCI:

Vasa je radost da se srede  neke stvari, ali cete se iznenaditi zbog neceg. Dan je za neke priznanja, a  vi cete biti u iskusenju.Vasa ce ljubav cvetati, a da se niste ni nadali tolikim  osecanjima. Vreme  je za neke promene i iznenadjenja.

 

RAK:

Radujte se  nekim lepim stvarima. Neka se  desava sve zaredom, i kako je za i ocekivati. Partner ce vam naglasiti jednu zelju a krajem dana  izneti. Bice to sok iznenadjenje za vas na koje niste mogl ni predvideti, ali lepo!

 

LAV:

Ako ste se nadali susretu, bicete i iznenadjeni necim. Jedan partnerov gest ce vas uciniti posebno srecnim. Ali pitanje, o kem ste sanjali , a koje ce vam postaviti partner, pomerice sve granice. I od vas ce uciniti najsrecnijeg zodijaka ovoga dana.

 

DEVICA:

Nekako ocekujete   da se neke stvari dese same od sebe.  Verujte da nece i da  ce vas  neko  naterati da se pokrenete. Mozda ce to biti neko ko ce zeleti vase korake i ko ce se njima i nadati.Nesto cete morati sami da uradite, bas danas!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2