Raka očekuje VELIKA NERVOZA, Škorpija će upoznati PRAVU LJUBAV, a Vodolija će UŽIVATI u SVOJOJ SREĆI!

Raka očekuje VELIKA NERVOZA, Škorpija će upoznati PRAVU LJUBAV, a Vodolija će UŽIVATI u SVOJOJ SREĆI!

14. svibnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vas tokom ovog perioda očekuje velika nervoza. Vi ćete biti zaokupljeni poslovim obavezama, i to će vas mnogo nervirati. Slobodnog vremena nećete imati  dovoljno, ali to je upravo ono što je vama preko potrebno. Previše se trudite da stignete na sve strane, i to vas psihički mnogo opterećuje. Vi morate da usporite vaš tempo, inače će se sve to što sada radite odrazitit na vaše zdravlje. Čuvajte sebe, i pokušajte malo usporiti.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, pred vama je fantastičan period u kojem ćete vi postići mnogo toga. Puni ste energije, i novih ideja. Vi ćete na poslovnom polju zadiviti mnoge radne kolege, jer ćete uspeti nešto, što su oni samo mogli pokušati. Na ljubavnom polju sreća kuca na vaša vrata. Vi koje ste slobodne, upoznaćete jednu osobu koja će verovali ili ne postati vaša prava ljubav. Škorpije koje su u vezi će samo uživati u društvu svog partnera.

 

STRELAC

Dragi strelci, ostavite poslovne obaveze u stranu i posvetite se voljenoj osobi. Ovaj period je za vas stvoren za ljubav i ništa drugo. Vaš partner  je mnogo poželo da provede vreme sa vama, jer ste se vi posvećivali samo vašem poslu. Budite iskreni prema sebi, i vi želite što više vremena biti uz voljenu osobu. Ljubav će da vam cveta, ukoliko se samo malo više potrudite.

 

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete u ovom periodu želeti samo svoj mir, ali ga nećete imati. Mnoge osobe se oslanjaju na vas, i vi nećete imati vremena ni za šta drugi već za njih. Vi ste neko ko uvek daje savete, neko ko uvek pomaže, ali sad su te osobe počele da koriste vašu dobrotu. Sami ste krivi za to, jer ste zaista previše dopustili. Možda je vreme da lupite šakom od sto i napokon se zauzmete za sebe.

 

VODOLIJA

Drage vodolije,sreća vam je zapisana u zvezdama za ovaj period. Sve će vam polaziti za rukom. Kada je novac u pitanju, imaćete ga više nego što ste to očekivali. Po pitanju ljubavi možete da se smatrate srećnim. Vaš partner vas ludo voli, i on će to i da vam dokaže na jedan prelep način. Uživajte, jer ovaj period vama donosi samo razloge za sreću.

 

RIBA

Drage ribe, vi možete da budete zadovoljni sa onim što vam sledi u ovom periodu. Posao će da vam cveta, a tako i ljubav. Bili ste mnogo vredni u poslednje vreme, u ovom periodu vreme uzmite samo za sebe i osobe koje volite. Sreća vas očekuje na svim poljima vašeg života.

Stranice: 1 2