ZAMISLI ZELJU, pa IZABERI PLOD sa DRVETA ZELJA: Saznaces hoce li se OSTVARITI i STA TI ZIVOT DONOSI!

ZAMISLI ZELJU, pa IZABERI PLOD sa DRVETA ZELJA: Saznaces hoce li se OSTVARITI i STA TI ZIVOT DONOSI!

15. svibnja 2022. 0 By Maja

 BROJ 4. BANANA

Vasa zelja je skromna ali do sada niste uspjeli da je ostvarite. Mnogo truda ste ulozili kako bi vam u zivotu krenulo na bolje, ali do sada ste samo sa razocarenjima morali da se borite. Ali vasa zelja ce se ostvariti i vama ce u zivotu sve da krene onako kako ste vi to uvijek zeljeli. Imacete mnogo srece u zivotu. Trudite se da vam sve krene na bolje i to ce se i desiti jer vi cete mnogo toga u zivotu uspjeti ostvariti. Svoje snove i svoje planove vi cete ostvariti i mnogi ce vam samo moci zavidjeti.

 

BROJ 5. NARANDZA

Mnogo se trudite kako bi ostvarili svoje snove i planove jer vi ste osoba koja se je uvijek sama borila za svoju srecu. Sa mnogim problemima ste se morali suociti ali u svoju srecu nikad niste prestali vjerovati. Nemate mnogo zelja koje su velike, jedna skromna zelja je dio vaseg zivota i ona ce se uskoro ostvariti. Pred vama jesu velike promjene ali te promjene vama samo dobro donose. Bicete sretni jer cete uspjeti da ostvarite svoje zelje i ciljeve koje imate.

 

BROJ 6. KRUSKA

Nikad niste slusali druge, vec uvijek samo sebe. Vi kao malo ko drugi znate da se borite za svoju srecu mada vam ona nije uvijek naklonjena. Imate zelje koje zelite da ostvarite jer znate ukoliko se one ostvare da ce sve da vam u zivotu krene na bolje. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose jer zelja koju ste zamislili ce da se ostvari. Pred vama su predivna desavanja jer vama ce u zivotu svi snovi i planovi da se ostvare.

Stranice: 1 2