MOCNE TAROT KARTE: Ona koju IZABERES otkriva sta te CEKA u SLEDECIH SEDAM DANA!

MOCNE TAROT KARTE: Ona koju IZABERES otkriva sta te CEKA u SLEDECIH SEDAM DANA!

16. svibnja 2022. 0 By Lala

MOĆNA TAROT KARTA 3

Naredni period bice jako povoljan za vas sto se tice novca. Ocekuju vas u narednih sedam dana veliki dobici. Iznenadice vas desavanja i na polju posla i karijere. Moguce su promijene i nagli preokreti. Nezaposleni vrlo lako mogu dobiti posao u ovom periodu, samo dobro otvorite oci.

 

U ljubavi ce biti dinamicno. Moguce je da se nalazite na nekoj vrsti raskrsnice. Mozda ste izmedju dvije osobe pa se dvoumite. Velika konfuzija i zbunjenost u vasem srcu. Moracete da donesete neke vazne odluke sto se tice osjecanja i emocija. Ocistite svoje srce i dobro razmislite ko zaista pali onu pravu iskru ljubavi u vama.

 

 

MOĆNA TAROT KARTA 4

Ova karta vas poziva na oprez sto se ljubavi tice ako ste u vezi ili braku. Obratite paznju na partnerovo ponasanje jer je lako moguce da nesto skriva od vas. Ne mora da znaci da vas vara ali nesto definitivno postoji. Oni koji su slobodni mogu dozivjeti prelijepu ljubavnu romansu. Ocekuje vas divan susret koji ce u vama probuditi jake emocije prema toj osobi. Dugo vremena se niste tako osjecali pored nekog.

 

Na polju posla bice znatnih promijena a moguci su neki planovi zarade preko nekog od vasih prijetelja. Dodatna zarada ce vam dobro doci i tako cete znatno da popravite svoje finansijsko stanje. Naredni dani bice jako aktivni za vas i moracete brzo da se krecete i ada donosite odluke. Nemojte zbog nekih nepromisljenosti da se odlucite za neke stvari koje nisu sigurne. Uvijek je bolje ici na provjereno.

Stranice: 1 2