IZABERI SRECNOG SLONA : SVAKI od njih  ti DONOSI SRECNU VEST – saznaj  sta ce se TEBI LEPO DESITI!

IZABERI SRECNOG SLONA : SVAKI od njih ti DONOSI SRECNU VEST – saznaj sta ce se TEBI LEPO DESITI!

18. svibnja 2022. 0 By Maja

SLON BROJ 1

Ti si osoba koja zasluzuje samo srecu, ali sreca tebi nije uvijek bila naklonjena. Mnogo truda si ulozio u sve sto ti je bitno, ali to kao da nije bil odovoljno. Veliki si borac za svoju srecu, ali ta sreca nije uvijek kucala na tvoja vrata.

Tebi nije sudjeno da se patis jer ti si dobra osoba koja je uvijek tu za druge.

Svakom ces pomoci i nista nikada ne ocekujes zauzvrat. Velika je tvoja dusa jer ti se u svom zivotu samo dobrim mozes ponositi. Slon kojeg si izabrao donosi ti veliku novcanu srecu koja ti je i potrebna. Ti si osoba koja je ponosna na sve dobro sto cini u svom zivotu i ta dobrota mora biti nagradjena.

Tebi ce sve da krene na bolje i problemi sa kojima se trenutno boris pripadaju proslosti.

Sreci si se uvijek nadao ali ta sreca ti nije uvijek bila naklonjena. Uskoro ce sve to da se promjeni i niko sretniji od tebe nece biti.

Slon ti donosi novcanu srecu koja ce ti mnogo pomoci .

Mada ti novac nije prioritet u zivotu ti ces novca imati mnogo vise nego sto ce ti biti potrebno. Veliki si sretnik koji zasluzuje samo najbolje od zivota.

 

SLON BROJ 2

Ti si veoma postena i vrijedna osoba koja uvijek moze biti ponosna ne sebe. Veliki si borac za svoju srecu, ali i za srecu svoje porodice. Jako ti je bitno da sve postignes sam, jer ti si ponosna osoba koja ne ocekuje nista od drugih . Uvijek si se za sve sam borio, jer drugacije nisi naucio.

Ponos tebe veliki krasi , ali sreca nije uvijek na tvojoj strani. Ti ces postici mnogo, jer uskoro velika sreca kuca na tvoja vrata.

Ti ces ostvariti jedan veliki san, jednu veliku zelju koja ti znaci mnogo. Nista vise nece biti isto, jer ti ces imati srece kao malo ko drugi. Velika zelja postaje stvarnost i sve ce da se promjeni na bolje. Sreca ce ti uskoro biti vjerni pratilac i ti za probleme koji te trenutno prate neces znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2